Ha valakinek az IQ-ja 75-ös mert egy mikor be volt feküdve a kórházban annyit állapítottak meg neki ez mit jelent?
Értem köszönöm a válaszokat.
És honnan tudhatom meg ha valaki csak azért foglalkozik velem, mert fél a magánytól, vagy azért mert én vagyok neki annyira fontos, hogy velem akar lenni és nem csak azért akar velem lenni mert csak 1-2 közeli barátja van és kész.
"És honnan tudhatom meg ha valaki csak azért foglalkozik velem, mert fél a magánytól, vagy azért mert én vagyok neki annyira fontos, hogy velem akar lenni és nem csak azért akar velem lenni mert csak 1-2 közeli barátja van és kész."
Ez aztán végképp nem IQ függő.
A hazugságok alap törvénye, hogy amit nagyon el akar hinni az ember, azt el is hiszi, akkor is ha az esze mást mond.
Sok házasság szédelgő vert át nagyon okos nőket.
- Amúgy meg ha jól érzed magad azzal, akivel vagy akkor maradj mellette. Ha nem akkor meg keress mást. Ez ennyire egyszerű :)
🍏
“És honnan tudhatom meg ha valaki csak azért foglalkozik velem, mert fél a magánytól, vagy azért mert én vagyok neki annyira fontos, hogy velem akar lenni és nem csak azért akar velem lenni mert csak 1-2 közeli barátja van és kész.”
Ezt a viselkedéséből, tetteiből látni fogod. Mert önző lesz.
Akkor fog keresni, mikor ő akarja. Közös programnál az ő igényei fognak dominálni stb.
Aki barátot vagy barátokat akar, az a másik igényeit is figyelembe fogja venni.
Lásd:
- odafigyelés,
- nyugodt, tisztelettudó hangnem,
- bocsánat felvállalása,
- kikéri a véleményed,
- amikor segítség kell, számíthatsz rá éjjel-nappal,
- tapintatos őszinteség stb.
Van egy mondás:
“Mindenki hallja, hogy mit mondasz, a barátok meghallják azt, amit mondasz, de az igazi barát figyel arra is, amit nem mondasz ki.”
Nagyon ritka az igazi barát. Nem sok akad az ember életében.
Sokan a haverságot összekeverik a barátsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!