Szerintetek jobb ha várok ezzel a nővel? Elrontom ha kezdeményezek?
A nő 32 éves én 29...nagyon szép, szexuális, és okos is...egyszer egy helyen laktunk, és pont szakított akkor a barátjával (de ez már régen volt) vagy 5 éve, és akkor elmondtam neki hogy tetszik félre hívtam stb, és mivel az a srác akivel szakított az én haverom is volt azt mondta "a barátod csajára rá hajtasz nem kéne" meg hasonló...aztán ennyiben maradt.
Aztán jött közbe neki is meg nekem is ez-az...aztán ma bekövetett instán, facebookon nézi a történeteim, én like-oltam is, csak hát nem nagyon merem elhívni randira...vagyis nem érzem azt hogy ez indok lenne rá :D..
Ilyen 300-700 likok vannak neki...de van pasija aki ilyen teljesen átlag, valamiért azt érzem hogy inkább jobb lenne rá hagyni ha akar valamit, szerintetek se zaklassam?
Szexuális, meg 700 like, plusz van pasija?
Tökéletes fokmérője egy kapcsolatnak, gratulálok. Szerintem csábítsd el, a szint hasonló.
Próba szerencse aki nem mer az soha nem nyer.
Távolról akarod imádni, vagy közelről szeretni?
"de van pasija aki ilyen teljesen átlag,"
Remélhetőleg a konyhakése is ilyen átlag méretű lesz és nem esik nagy bajotok :)
Ám el kellene döntened hogy "laza" vagy komoly kapcsolatot szeretnél-e tőle és e szerint kommunikálni vele.
Mert ez a helyzet olyan, ahonnan csak rosszul jöhetsz ki ha nem vagy őszinte az elejétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!