Mit gondoltok az erős és független feminista nőkről?
#10A feministáknak lehet,hogy nem,de az erős és független embereknek igenis jó az önbizalmuk és a kérdésben az ilyen feminista nőkről volt szó.És tisztában vagyok avval,hogy a feminizmus a nők és a férfiak egyenlőségért küzdő eszme.Természetesen vannak akik feministának vallják magukat és nem az egyenlőségért,hanem a férfiak fölötti uralomért küzdenek,de ezek valójában nem feministák.
Kérdezni meg nem csak azért lehet,hogy valami haszna legyen.Például a politika kategóriában kiírt kérdéseknek se lesz semmi haszna,mert nem a gyk-s felhasználók szavaznak a törvényekről,rendeletekről a parlamentben,hanem a képviselők.
100%-ban támogatom az erős és független nőket,
főleg akkor, amikor a nyolcadikra kell felvinnie 1-2 ilyen erős nőnek a hűtőszekrényt.
Persze azért mindig megszánom őket egy ötezresért cserébe.
"Mit gondoltok az erős és független feminista nőkről?"
Van ilyen?
Trendi dolog, csak nem valóság.
Mindegyik ocsmány, lilahajú leszbi okádék.
A normális nőket szeretem.
Felnézek rájuk. Mármint azokra, akik tényleg erősek és tényleg feministák, nem pedig csak hisztiznek és a más nők által kivívott jogok mögé bújva rejtegetik, hogy defektesek.
Egy önálló erős nő, egy kemény sportolónő, egy megbecsült mérnökasszony például ugyanúgy képviselheti a feminizmust. És azokat a nőket is szeretem, akik kiállnak más nők mellett (akár más nőkkel szemben is).
De akik a mellüket verdesik és undokoskodnak az erejükre hivatkozva mindenkivel, akár azokkal is, aki csak segíteni akar vagy jófej lenni.
Egy intelligens nő, aki nemcsak erős, hanem erőssé tesz... Na az feminizmus.
Ameddig nem uszítóak a férfiak ellen, amíg nem vekengenek piti dolgokon, addig kedvelem őket, szóval a szó nemes értelmében vett független, karakán nőket kedvelem.
(32N, feminista, de nem radikális)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!