Ha egy lány a húsevést propagálja, (pl. Fb-n valami vegánelleneset osztott meg) az azt jelenti, hogy ő egy ragadozó?
Húsevőnek nevezik az ilyet.
De mi ez már ez a megnevezés? 🤦😮
"pl. Fb-n valami vegánelleneset osztott meg"
Teljesen megbolondult ez a világ? 😠🤦
Mindenki úgy étkezik, ahogy akar.
A vegánok is átestek a ló túloldalára pont mint a lmbtqp emberek.
Részemről mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, amíg azzal nem érinti az enyémet. De amikor elkezdik hirdetni, hogy övék az egyetlen és igaz út, és aki nem követi öket az ostoba/kirekesztő/bűnös az heves reakciót vált ki.
Ráadásul a legtöbb esetben a személyiségük meghatározó központi eleme az lesz, hogy ők VEGÁNOK. Mintha attól lenne valaki felsőbbrendű, hogy mit eszik otthon vacsira.
Mondjuk a vegánság több mint hogy mit eszik vacsira - írom ezt úgy hogy nem vagyok vegán.
#kérdező
Ha a csajszi kijár az erdőbe vadászni magának a prédát, akkor ragadozó. Más esetben mindenevő aki nem tolerálja az eltérő étrendeket.
"Részemről mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, amíg azzal nem érinti az enyémet."
Jelen történetben pont a mindenevő szólt bele a vegánok dolgába meg ellenségeskedett, úgyhogy nem tudom hogy jön ez ide?
Én azt érzem, hogy a nemzetközi jobb az étkezést is szétpolitizálja egy ideje és azt tolja, hogy vegánnak lenni valami újhullámos zsidó őrület, hasonlóan a zöldséghez (amiről hála az égnek mintha leszálltak volna), és van is erre kereslet. Persze a vegánok részéről is vannak túlkapások, de amit te mondasz az olyan szinten egyoldalú megítélése a helyzetnek, mint hogy "a pride miatt utálják a b*zikat". Szomorú látni, mennyire jól működik ezeknek a baromságoknak a terjesztése amúgy. Nyilván Mo kivételes helyzetben van, mivel ott áll az állam mögötte, még ha nem is nyíltan, de ezért sz*r ezt látni étkezéstől függetlenül (mindenevő vagyok egyébként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!