Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak velem van így vagy más...

Csak velem van így vagy más felnőttet is zavar a tanév vége?

Figyelt kérdés

Konkrétan arra az időszakra gondolok, amikor lezárták a gyerekeket, de még iskolába járnak. Ez régen nem zavart, de tavaly óta elkezdett irritálni.

Koradélután egy bandában kiülnek valamelyik lakótelepi ház elé, kiabálva beszélnek, bömböltetik a zenét, szerintem zavaró amikor otthonról dolgozik az ember. Ugyanúgy kimennek a parkba délután, ha az ember kicsit leülne olvasni, a háttérben kiabálnak és bömböltetik a zenét a tinik.

A kávézók és a cukrászdák tömve vannak, mert több tinibanda bevonul, ahogy a vonat, busz, egyéb tömegközlekedési eszközök is tömve vannak a kiránduló gyerekektől.

Csomó kamasznak akkor jut eszébe, hogy van otthon egy kutyájuk és akkor viszik le, elengedik a pórázról, aztán amíg beszélgetnek, bömböltetik a zenét, viháncolnak, addig a kutya össze-vissza rohangál az utcán, mindenkire rámászik, akár egy utcányira a gyerekektől.

De aztán véget ér a tanév és ez a jelenség is megszűnik.

Ez mást is irritál?

2022. jún. 14. 21:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Engem inkább tiniként zavart, hogy már rég lezártak, de azért még mindig be kellett járni. :D
2022. jún. 14. 22:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem zavar, emlékszem még felsőben, gimiben milyen jól éreztük magunkat azokban az időkben. Együtt voltunk, fagyiztunk, élveztük egymás társaságát, játszottunk és már nem kellett a jegyek miatt paráznunk.

Egyedül akkor idegesített ez, amikor az ablakunk alatti porolóhoz szokott egy csapat gyerek és a ház oldalát rugdosták labdával. Akkor szakadt el a cérna, amikor az ablakon csattant a labdájuk.

2022. jún. 14. 22:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként is zavartak. Most is. Elköltöztem egy kis falu szélére ahol alig vannak fiatalok. Strandolni kora reggel járok vagy olyan gyógyfürdőkbe ahol nem engedik be a gyógy medencékbe a gyerekeket /kizavarják az idétlenkedőket. Moziba nem premierkor megyek, hanem amikor már kevesebben vannak. Stb stb.

Kerülöm őket, így nyugodt maradok.

2022. jún. 15. 09:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem a tömegközlekedés készít ki, már két hete nem tudok úgy vonatozni hogy ne legyen tele visítva bömbölő gyerekekkel. A tanárnénik meg rájuk se szólnak, el vannak foglalva azzal hogy nyomkodják az instát...

Vége lehetne már ennek aztán vakációzzanak otthon végre.

2022. jún. 15. 09:41
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, nem érzed cikinek ezt a zsémbes nyugdíjas mentalitást? Mindig így kezdődik, egy hajszál választ el a "Bezzeg az én időmben"-től.

Nem azt mondom, hogy örülj neki, ha nem vagy rá képes, de azért érdemes elgondolkodni azon, hogy egészen biztosan a tinikben van a hiba?

2022. jún. 15. 12:42
 16/22 anonim ***** válasza:
83%

Miért zsémbes nyugdíjas, aki nem szereti az idióta üvöltözést hallgatni? :D

Kapaszkodj meg: kisiskolás koromban is utáltam az óbégató, hangoskodó gyerekeket. Jó tudni, hogy már 10 évesen nyugger voltam. :D

2022. jún. 15. 12:45
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

16, Amikor ott tartunk, hogy baj ha a tinik nem suliban vannak, mert hangosabbak az elfogadottnál (pedig a tinik ilyenek, ezen semmi meglepő nincs az írott történelem hajnala óta), az nagyon tipikus nyuggerháborgásnak tűnik.

És mint írtam, nem kell szeretnie a zajt. Neked sem kell.

2022. jún. 15. 12:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Mit bánom én hogy hol vannak, de attól még hogy nincsenek suliban, nem kellene állatok módjára ordítaniuk.

Újra elolvastam a kérdést, és én úgy látom hogy a kérdezőnek is leginkább a ricsajozással van gondja.

2022. jún. 15. 13:02
 19/22 A kérdező kommentje:
Leginkább a ricsajozással van a gondom, igen.
2022. jún. 15. 13:12
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Na meg a másik, nem tudják hova tenni őket a szülők és mindenhova viszik magukkal őket. Épp kardiológiai szakrendelésen ülök a váróban, és szinte üvöltenek. Nem lehet hallani kit szólítanak, olyan szinten pofáznak a fiatalok. Anyjok nem szól rájuk, inkább übereli őket. Nem csoda hogy ilyen neveletlenek, ha a szülő még náluk is rosszabb.
2022. jún. 15. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!