Hogyan lehet legyőzni az igazságtalanság érzését?
Én is ezen agyaltam
Mikor nyilvánvalo hogy a másik a szemét aljas vagy bármi, de őt védik, mellé állnak és az elszenvedőt mocskolják.
Amikor az embereknek öröme, a te fájdalmad.
Amikor neki jót kívánnak, és neked rosszat.
Legyőzni ugy lehet(amit sokan pl FB-n alkalmaznak is) hogy megjátszod hogy boldog vagy tökéletes kapcsolatod van ez a bibibí effekt, felemelt orral jársz.
Ami ellen nem tudsz tenni, azt elfogadod és kibeszéled egy jó ismerősöddel. (Megosztod a "fájdalmat".)
Ami ellen tudsz tenni, azt kijavítod, és az érzés elmúlik magától... :,D
Hallottam hogy szuletett 3 pelyhes kisliba. Az egyik mindig a legkisebb volt, félős és csak lassacskán növekedett, de ugyanugy rohangált a kertben örömmel mint a többi, mikor ki volt engedve.
Hát el kellett különíteni mert a másik 2 liba elkezdte megtaposni állandoan..
Az emberek is ilyenek.
Az igazságérzeted amit érzel.
Azt nem kell legyőzni. Az a világon a legjobb dolog hogy van.
Az igazságtalanság érzését meg úgy tudod legyőzni, hogy nem elfogadod az igazságtalanságot, hanem hogyha tehetsz ellene, teszel, ha nem akkor önismerettel helyreteszed magadban, hogy ha elszenvedője vagy. Tehát ha az elkövetőt védik akkor te ne hagyd hogy azonosítsanak a kivetített cselekedettel, amihez neked semmi közöd, te csak az elszenvedője vagy.
Ha a környezetedben van ilyen ismerős, akkor azzal tudod leküzdeni az igazságtalanságot hogy mellé állsz.
Az idő ami segíthet ebben a helyzetben és a beetetett emberek a környezetedben. Előbb utóbb rá fognak jönni, hogy valami nem oké.
De az igazságérzetedet ne szégyelld. Csak meg kell tanulni kezelni amikor azt érzed tehetetlen vagy. Ez a része nehéz. Nem az ami ellen tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!