Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most komolyan, akkora hír,...

Most komolyan, akkora hír, hogy kivonul a Meki Oroszországból, meg hogy helyette "koppintják ugyanazt"? Csak én érzem ezt szánalmasnak? Társadalom szempontjából.

Figyelt kérdés

Úgy értem a kijelentésem, hogy értem, hogy a Meki az világszinten meghatározó étteremlánc meg minden, (amúgy egy alja fos és nem kaja, ami ott van). De most tényleg ez a lényeg?

Nem akarok belemenni háborúval összefüggő dolgokba, ám pontosan ez az, hogy több hírportál is meg médium foglalkozott ezzel a hatalmasnagy tragédiával.

Többet ér bohócbigmac az emberi élet?

2022. jún. 12. 23:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
#4 Pepsi volt.
2022. jún. 14. 09:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Ah, true, de a lényegen nem változtat.

Vagy hogy egy klasszikus idézzek "pepsicocacóla" (szigorúan C-vel ejtve)

2022. jún. 14. 09:42
 13/13 anonim ***** válasza:

A Meki Magyarországon is szimbólum lett, pont úgy érzem én is, mint ahogy egy újságcikkben olvastam valamikor, bár finomabban fogalmazva, de az volt az első hazánkban, ami lehetővé tett a városban egy kulturált kakát. Az előtte levő korszakban a jellemző volt a dombóvári vasútállomás wc-je, a lánc rég letépve, de már a helyettesítő zsineg is, a kagyló olyan szürke, mint a parkolóban a beton 20 év után, a lejárat eltömve a Népszabadságból hasított wcpapírhelyettesítővel, és a tetején egy feketére száradt szar.

Nagyobb jelentőségű volt ez a nők választójogánál, a Holdraszállásnál, meg bárminél.

2022. júl. 11. 08:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!