2/21 A kérdező kommentje:
🙂🙂 Nagyon jó lelkű ember vagyok. Tele örömmel és szeretettel. Sajnálom és csodálom az állatokat. Még egy bogarat sem bántok. De mégis, gonosz és kegyetlen gondolataim vannak. Én sem értem ezt.
2022. jún. 9. 14:57
3/21 anonim válasza:
#2 Ismertem egy ilyen lányt anno, aki imádta az állatokat, de nagyon erős késztetést érzett hogy bántsa őket ( de sosem tette). Pszichológus, ha az kevés, pszichiáter tud ezen segíteni, ha te is hajlandó vagy rá. Millió oka lehet, hogy miért érzel így. Nem szégyen segítséget kérni, ezt sose felejtsd el! Ez egy betegség, és azért nem leszel gonosz mert beteg vagy, akkor leszel az, ha engedsz ezeknek a késztetéseknek.
5/21 A kérdező kommentje:
Hajrá! Úgyis a pokolra fogok kerülni, miért is ne lehetnék akkor gonosz? 🤷♂️ Beszélnem kell erről a pszichiáteremmel, legközelebb. További szép napot!
2022. jún. 9. 15:17
6/21 anonim válasza:
Mit nyomtál báttya? Írd már meg xd
7/21 A kérdező kommentje:
6. Adjál tippeket! 🙂 Nem vagyok kreatív! XD
2022. jún. 9. 15:25
8/21 anonim válasza:
Már minden bűn megbocsájtatott szóval erről már lekéstél.
9/21 A kérdező kommentje:
Nemrég megint öngyilkosságon gondolkodtam. De ma rájöttem hogy gonosszá váltam! És ez örömérzetet ad! Ezt a bulit nem hagyhatom ki!!😆😆
2022. jún. 9. 15:29
10/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!