Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gyakoris válaszadók hány...

A gyakoris válaszadók hány százaléka lehet szavahihető?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki ismeri az itteni válaszadókat nagy átlagban.

Összeszedem pár kategória átlagos válaszait:

- minimum havi 500ezres kereset

- mindenki, aki nem informatikus/szakmunkás/orvos az nem végez értékes munkát

- min 130as IQ

- ha férfi, min 17cm-s nemiszerv

- a nőknek nem számít egyáltalán a férfiak anyagi helyzete/iskolázottsága/külseje, csak a személyisége

- akik panelban élnek, azok a társadalom legalja, prolik, utolsó utáni emberek

- csak a budai oldalon élnek, pesti oldal proli hely

- mindenki naponta 4 órát sétáltatja a kutyáját, aki nem így tesz, az állatkínzó

2022. jún. 6. 08:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%
Hogy jön ide a Fidesz?
2022. jún. 6. 10:33
 12/21 anonim ***** válasza:
38%
Egy értelmiségi baloldali megszólalt. :D
2022. jún. 6. 10:34
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Van egy kollégám, igaz, hogy örökölt egy házat, 200 ezret keres meg havonta és abból akarja fenntartani a családját és mellette autóval jár be dolgozni. Most csütörtökön volt egy olyan eset, hogy romlott májkrémet evett meg és romlott konzervet, annyira nincs pénze, hogy normális ételt vegyen magának, de az autó, az kurvár@ fontos neki. Na, és az emberek többsége ilyen, nincs pénzük, de azért autóba ülnek, azt gondolva, hogy milyen "nagyok", közbe meg, zabálni nem tudnak.
2022. jún. 6. 10:50
 14/21 A kérdező kommentje:

én bemernék menni egy nagy élelmiszerboltba, és mindekit végigkérdezni, hogy mennyiből él havonta. Kíváncsi vagyok, hányan fognak 500+ezret mondani / fő.

Ez gyakorin általában minden 2-3. ember

2022. jún. 6. 11:28
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Nahát, egy diskurzusra alapuló internetes fórumon felül vannak reprezentálva az értelmiségi jól kereső emberek egy bolthoz képest, ahol a nyuggerek vadásszák az olcsó csirkefarhátat? Ki hinné... :D

Szerintem a szarul keresőknek ez egyfajta mentális mentsvár, hogy más biztos csak kamuzik. Mi hasznom lenne abból, hogy kamuzok egy anonim fórumon?

2022. jún. 6. 11:33
 16/21 A kérdező kommentje:
Pl. feszültséggerjesztés, trollkodás, és hasonlók.
2022. jún. 6. 12:00
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Egyik sem haszon, legalábbis nekem.

Ellenben téged a szemellenződ megvéd attól hogy lásd a valóságot, és karriert válts. Te aktívan ártasz magadnak és a közösségnek azzal hogy mindenkit aki sikeres megpróbálsz lehúzni magad mellé a sárba.

2022. jún. 6. 12:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Fideszes rokonság kell és dől a lé.
2022. jún. 6. 12:08
 19/21 A kérdező kommentje:

17, ugyan ezt mondanád egy tanárnak, ápolónak, mentősnek, tűzoltónak, rendőrnek is?

Az a baj itt a gyakorin, hogy nem látjátok a fától az erdőt.. nem lehet mindenkinek sztár szakmája, mert akkor ezeket a munkaköröket ki látná el? Majd a gyakoris programozó pokémon kergető gyerek, aki életében nem csinált még fizika munkát azon kívül, hogy felveszi a laptopot a hóna alá?

2022. jún. 6. 13:04
 20/21 anonim ***** válasza:
87%

Elég vegyes ismerettségi köröm van, és úgy tapasztaltam hogy ezek a dolgok élőben is ugyanúgy léteznek. Főleg az alsóbb társadalmi réteges ismerőseim körében figyeltem meg hogy sokan vetítenek, próbálják többnek feltüntetni magukat mink akik, amik. Legyen az bér, lazaság, hogy mekkora ember, státusszimbólumokkal flexelés, mennyi nője volt, hány órás szexmaratonokat tartanak, mekkora nagy embereket ismer stb. Szerintem amit sokan itt gyakorin űznek, csak ennek az online folytatása, mivel megszokta élőből. De olyan is van aki csak szándékosan trollkodik, valóban.

Ja és tényleg sokaknak lehet félmilliós vagy afölötti fizetése, én elhiszem neki ha érződik hogy nem fals hanem hiteles az ember, de azért magyar átlagnak ne ezt próbáljuk már beállítani. Egy ilyen országban, ahol az alig 9-10 milliós lakosságból több mint 2 millió él létminimum alatt, ott nyilván a legtöbb bemondott félmillás havi bért is fenntartásokkal kell kezelni. Főleg ha az egy névtelen fórumon történik.

2022. jún. 6. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!