A mai világba miért nem ér semmit a szavahihetőség?
"helyesírás mennyit ér a mai világban."
Kb szart sem,én még nem hallotam olyan nőröl akinek a bugyija a helyesírástól lett volna nedves..
Én sem a helyesírásra gerjedek, de azokra a férfiakra sem, akik nem tudnak helyesen írni.
38N
",én még nem hallotam olyan nőröl akinek a bugyija a helyesírástól lett volna nedves"
Fordítva viszont nagyon is jól működik a dolog. Mármint hogy akin azt látják hogy még az írása terén sincs benne semmi igényesség, azt jó messziről elkerülik.
Erről pont az jut eszembe, ami kb. múlt héten volt nagy vita, hogy akkor meg az lesz a baj, hogy fúj nők, hogy még válogatnak is :D Jön majd a nagy csodálkozás, hogy a normálisabb nőknek miért nem kellenek az igénytelenebb férfiak és jön a gyakoris lázadás.
Amúgy meg pont azért nem ér a szavahihetőség, mert ők is annyira beleszarnak, mint te a helyesirásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!