Miért rekesztik ki a "mama hoteleseket"?
Senki se rekeszti ki őket, pl ez nem minden nőnél kizáró ok , én is a szüleimmel élek és a párom is, engem nem érdekel semmi csak hogy szeressük egymást és jól érezzük magunkat együtt.
Ez max csak gyakorin megy így hogy kirekesztik meg fikázzák őket de a való élet teljesen más.
Itt ezeket a dolgokat kettéválasztanám.
1. Vagyunk egypáran, akik mamahotel alatt nem azt értjük szimplán, hogy valaki a szüleivel lakik. Annak lehet többféle módja és oka, emiatt én nem ítélek el senkit. De amikor tényleg hotelszerűen lakik vki a szüleivel, az zavar. Amikor a segge ki van nyalva, a saját szobáját sem takarítja ki, egy kenyeret nem vajaz meg magának, "mer' anyám úgyis megcsinálja", nem segít be a házimunkába, be sem fizet a kasszába, csak él, mint Marci hevesen, rosszabb esetben nem is dolgozik... az nem szimpatikus, amikor valaki ennyire sem önálló és parazitáskodik. Félő, hogyha egy ilyennnel összejövök, és esetleg összeköltözünk, vagy anyu nyakára akarna költöztetni, vagy ha nem, akkor elvárja, hogy folytassam azt, amit anyuka megcsinált neki, és pótanyja legyek meg házicseléd. Azt meg kösz, de nem.
2. Azok közül, akiknek meg konkrétan a szüleivel élő srác sem pálya, vannak, akiktől szerintem ez reális elvárás, mert a legtöbb ember azért magához hasonlót szeretne. Egy önálló lakással rendelkező felsővezető nő jogosan várja el a párjától, hogy ne lakjon anyja-apja nyakán. És igen, van pár szegény lány, aki ezt elvárja, de azoktól ez nem reális elvárás, és nem rájuk kell akkor hajtani.
Mert irigykednek, hogy nem kell albit vagy hitelt nyögniük.
Meg mert a nők a lakásodból mérik, hogy mennyi lóvéd van.
Mamahotel = otthon lakik ÉS kiszolgáltatja magát.
Felnőtt gyerek nem kell.
1. Aki túlkorosan otthon lakik, annak hiába nincs kinyalva a hátsója, hiába nem szolgáltatja ki magát, autómatikusan ez a bélyeg rá. Persze lehet mondani, hogy ne foglalkozzunk vele ki mit gondol róla. Ez egészen addig rendben is van, amig nem származik kára belőle az embernek.
2. Nem csak párkapcsolati lehetőség terén vannak kiirekesztve, vagy barátilag nem állnak velük szóba, de munkahelyeekenn is megy a kirekesztés, ami azért a 22-es csapdája, mert ha egy "mama hoteles" nem kap olyan állást, vagy egyáltalán nem kap emiatt állást, akkor nem tud kiszabadulni sem a mama hotelből. Na ez már pl. egy olyan indok, amikor kára származik az embernek abból, hogy mmit gondolnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!