Miért nem tudok egyedül élni ?
Egyedül élek egy éve és megőrülök
Unalmas...nem tudok mit kezdeni magammal
Csak megyek fel le a lakásba, fekszem,semmi nem érdekel.
Se a tv,csak az unalom.
Nincs szomszéd, csak egy néni az elsőn.
Egész nap csend,sehol semmi
Hova menjek mit csináljak egyedül???
Dolgozom,persze home Office 9/1
9 nap itthon 1 bent .
De nagyon kevés a munka.
Kb összesen 1-2 óra.
Kezdek azt hiszem megőrülni.
32.
Igen kb falu
Egyébként végülis mindegy, hogy te kérdezted vagy sem.
Próbálj meg tarskeresőzni?
Kerékpározni?
Kirándulni?
Én is 1-2 órát dolgozom naponta és itthon vagyok, de még soha nem unatkoztam. Annyi mindennel elszórakoztathatja magát az ember, sokszor még úgy is érzem hogy kevés egy nap.
Rengeteget olvasok, szoktam sorozatokat darálni, csinálok wellness napokat amikor egész nap áztatom magam a kádban, vannak állataim, velük is nagyon jól le tudom magam foglalni. Szoktam kísérletezni a konyhában, pedig utálok főzni, de valahol mégiscsak egy alkotó folyamat és szó szerint kisülhetnek remek dolgok.
Szerintem te depressziós vagy, azért nem érdekel semmi. Ez viszont akkor is fennállna gondolom, ha nem egyedül laknál. Ezzel kéne elsősorban foglalkozni, hogy gyógyulj és visszakapd a motivációdat.
Aztán ha elkezdene egyre több dolog érdekelni, akkor ismerkedhetnél is, a magány is eltűnne előbb-utóbb.
Ez tök jó :) Én egy ideig jártam állatmenhelyre, de abbahagytam az emberek miatt.
8
Eleinte én is
De mikor évek óta így vagy és nem tudsz kimenni mert se kert se semmi
És egy falu,kimész,sehol semmi.
Na akkor X év után már nem olyan izgi
De mások vagyunk
Én extrovertált.... szükségem van nyüzsire mindenre
De nem kizárt amit írsz , valami van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!