Mi lehet velem? (Munka gyerekek mellett)
Nem tudom mi lehet veled, de én ugyanezt érzem.
Nekem se anyósom, se anyukám nincsen. Úgy érzem elmennek a napok, de én nem veszek részt benne. Nagyon durva.
Rutin, szokás, kiégés.
Lelkigyakorlat, új szokások, boldogság.
Az emberek hajlamosak a gondolataikban, meg az érzelmi világukban elveszni, mert nem tudatosult bennük, hogy nem azonosak sem az érzelmeikkel, sem a gondolataikkal.
Meditálj, relaxálj, stb.
Szerintem csak kiégtél kicsit. Bárki bármit mond, otthon lenni és a hivatásodon kívül tölteni éveket romboló tud lenni. Gyerekek szépsége ide vagy oda. Egy nagy mese, hogy az ember mentálisan ép tud maradni úgy, hogy megszűnik az összeköttetése a korábbi kis életével, a korábban naponta látott emberekkel, naponta tartott rutinjával. Sokunkat a covid is hasonlóképp megviselt, de ilyen a munkanélküliség is.
Valószínűleg felül fogsz emelkedni ezen pár hónap után. Ha mégsem javulna a helyzet, érdemes szakemberrel konzultálni, nem érzem jogosnak tényszerűen öregedésről beszélni 2-3 éves intervallumon belül.
Nekem nincs gyerekem még, de hasonlóan érzek, semmihez nincs erőm. Én a covid alatt teljes home officet kaptam, ami miatt teljesen elszigetelődtem a világtól, pedig introvertált vagyok, annyira nem vágyom a nyüzsgésre, mégis teljesen elvesztem mentálisan.
Ha annyira nem a pénz az elsődleges, tudom kevés van ilyenből, de egy részmunkaidős lehetőséget is megfontolnék a helyedben, akár szakmán kívül is. Lehet, hogy csak egy kis változásra van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!