Milyen magas vagy és szeretsz akkora lenni?
Figyelt kérdés
Korod? F/N?2022. jún. 2. 12:56
1/17 anonim válasza:
170 cm magas vagyok és teljesen meg vagyok elégedve vele. Úgy érzem nem vagyok se túl alacsony, se túl magas, számomra pont jó. 19/N
2/17 anonim válasza:
158 cm vagyok, 27N
Ez van :D nekem igazából jó így
3/17 anonim válasza:
156 cm. Elvagyok, bár azon gondolkozok hogy Új Zéladra költözök egy hobbit lyukba. A népem vár rám. 21/N
7/17 anonim válasza:
Nő vagyok, 22 éves.
kb 165 centi, nem szeretem, mert olyan semmilyen, túl átlagos. Vagy lennék szép magas, vagy lennék kis cuki "törpe". De ez így olyan eeeh
8/17 anonim válasza:
168 cm, 23/N.
Igazából nincs bajom vele, nem túl magas, nem túl alacsony. Mondjuk néha szívesen lennék pár centivel alacsonyabb.
9/17 Metionin válasza:
165 körül, nekem oké. Néha szívesen lennék magasabb kicsit de alapvetően teljesen jól elvagyok. Régen kisebb voltam és azzal is elvoltam, aztán gerincsérülés rehabilitációjával magasabb lettem 3 centivel és így már nem kell felvarrnom a nadrágokat :D
10/17 anonim válasza:
172 vagyok és nő. Nekem nem tetszik, tűsarkúval már túl magasnak érzem magam. Olyan 166 elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!