Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnek annyira a...

Miért szeretnek annyira a kisgyerekek,babák,és az állatok?

Figyelt kérdés
Kivétel a kicsiknél a bármilyen betegséggel küzdő gyerekek(ők félnek tőlem)Szóval rajtuk kívül minden gyereknek vonzom a tekintetét,jól kijövök velük,vigyorognak nekem,integetnek.Ismeretleneknél is,nem csak rokon,leginkabb azok akiket nem ismerek és nem láttam sose.Mindig engem figyelnek.és nem túlzok,valahogy tényleg megakad rajtam a szemük.Aztán persze elvagyok én velük.Vagy hozzám akarnak jönni,esetleg ölbe,mert ilyen is volt már,vagy csak játszani.Az ember azt hinné hogy mivel nagyobb darab vagyok talán félnek tőlem a kicsik,de nem mert kedvelnek és én is meglepődök sokszor.Es az állatoknál is valahogy így,ők is bírnak nagyon,idegen állatok is.
2022. máj. 29. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedves az arcod. A gyerekek a szép arcú emberekkel szemben barátságosak, nyitottak.
2022. máj. 29. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Különleges aurád/kisugárzásod van.
2022. máj. 29. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Velem pont így van csodálom is, mert nem vagyok egy gügyögős, haverkodós.
2022. máj. 29. 22:49
 4/5 Metionin ***** válasza:
Nekem mindig azt mondják, hogy biztosan van valami kisugárzásom, ami vonzza őket. Az állatokkal kapcsolatban megértem, szeretem őket és apám is olyan, hogy mindenféle állat lenyugszik tőle, odamegy hozzá a dühös kutyától a lovon át az erdőben a szarvasig. De a gyerekek, érthetetlen, mert őket sosem kedveltem. Nem tudok mit kezdeni velük, irritálnak, taszítanak, mégis jönnek, ha felnőttet kell keresniük valami miatt, akkor egy nagy plázában is engem találnak meg. Totál random elkezdenek hozzám beszélni pl. a pénztárnál a sorban vagy a vonaton, gyakran a szülő is megjegyzi, hogy de fura, nem szokott ilyet a gyerek. Mostanság lehetne mondani, hogy mert érdekesen nézek ki pl. színes a hajam de ez volt akkor is, amikor semmi ilyesmim nem volt, egy tök átlagos, penészvirág tini voltam. Valamit éreznek, de hogy mit, a jóég se tudja.
2022. máj. 29. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem, elsősorban, a kisugárzásodban lehet valami megnyugtató, bizalmat keltő és ezek mellett még biztonságérzetet kelthetsz bennük. Megérezhetik, hogy egy kedves emberrel van dolguk.

Nekem is hasonlókat szoktak mondani, valamint még azt is, hogy ártatlanságot éreznek rajtam. Korombeliek, felnőttek is nem egyszer hangoztatták már, hogy mellettem, a közelemben valahogy nyugodtabbnak érzik magukat.

2022. jún. 6. 11:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!