Másképp viselkedtek élőben vagy ugyanolyanok vagytok élőben mint itt a gyakorikerdesek.hu-n?
Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 15:25
11/15 anonim válasza:
Én itt visszafogom magam... Amúgy én vagyok a legdurvábban ordibaló gettókrva.
13/15 anonim válasza:
Ugyanúgy viselkedek meg beszélek itt mint való életben, a különbség annyi hogy itt sokkal választékosabban írok.
14/15 anonim válasza:
Szebben, választékosabban (néha gördülékenyebben is) fogalmazok itt, mint a valóéletben. Nincs valami sok önbizalmam, enyhén szólva, szóval nagyobb társaság előtt nem is mindig sikerül valami szépen megnyilvánulnom, ami bánt, de dolgozom rajta.
Annyi különbség van még, hogy itt időnként többet megosztok magamról, mint élőben tenném, bár azért itt sem viszem túlzásba.
15/15 anonim válasza:
Annyiból, hogy szinte egyáltalán nem beszélek.
Írásban ezernyolcszáz dolgot közlök, mert sokkal jobban kifejezem magam, mint szóban (tizenéves korom óta novellákat, regényeket írok), a beszédkészségem ellenben csapnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!