Túl komoly vagyok?
18 éves lány vagyok, egy egészséges párkapcsolatban. Azt vettem észre magamon, hogy nagyon régen nevettem. És kicsit szigorúnak is érzem magam saját magamhoz..
Nem szórakozok annyit, mint 1-2 éve, inkább itthon pihenek.. Túl komolyan veszek mindent, túl gondolok mindent, túlságosan kimért vagyok. Szerintetek jobb lenne magammal szemben egy kicsit lazítani és élvezni a fiatal éveimet? Mit tegyek? Szerintetek a komoly nők a vonzóbbak vagy a bolondos, hiperaktív nők? Véleményeket várok! Köszönöm!
Úgy gondolom, hogy minden viselkedésformának megvan a maga helye és ideje.
Van ok a komolyságodnak?
Esetleg stressz?
Olvass sok Oshot.
A komolyság szerintem inkább csak önvédelem, egy álca hogy a szerepünket amit játszunk, ne fedjük fel mások előtt és magunk előtt sem.
Az ember akkor nevet sokat, ha önfeledt. Benne van a nevében :)
Én is keveset járok el a párommal, évi pár alkalommal utazunk, szórakozni egyáltalán nem járunk. De attól még sokat nevetünk. Ez inkább attól függ, hogy hagyod-e a kis lelkednek hogy feloldódjon, vagy mindig a "falak" mögött "tartod" magad kőkeményen.
Picit vedd lazábbra azt hogy ki is vagy te, úgysem igaz semmi sem belőle ;) Próbáld meg eleinte csak egyedül, hogy azt teszed amihez kedved van. Pl. énekelsz vagy táncolsz, a lényeg hogy az eszed helyett a szívedben legyél néha.
Hasznos lenne talán megtanulnod meditálni, az sokat segíthet felengedni.
És te így jól érzed magad?
Gyanítom, hogy nem, ha megszületett a kérdés. Nekem a komolyságod inkább gátlásosságnak tűnik. Előbbi nem baj, hanem egy személyiségtípus, ami teljesen normális, utóbbi viszont probléma.
Uh, ez jó ötlet.
Töltsd ki ezt légy olyan kedves kérdező.
vagy
(Elég egy helyen, úgyis ugyanaz fog kijönni).
Az "értékeléseket", vagyis az egyes személyiség típusok leírását ha beírod az eredményt (4 betűs rövidítés) a googleba akkor sok helyen elolvashatod. Nekem sokat segített magammal kapcsolatban amikor még sok éve megcsináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!