Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előfordul hogy a gyakorikerdes...

Előfordul hogy a gyakorikerdesek.hu-n megláttok egy felhasználót egy kérdés alatt és azonnal lepontozzátok anélkül hogy elolvasnátok amit írt? Mivel váltotta ezt ki belőletek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 12:00
1 2 3
 21/28 Shaddark ***** válasza:
100%

"de azt vettem észre, hogy csomószor belekotnyeleskedik kérdésekbe, és úgy jön a lepattanó zöld pipákra, hogy 4. 5. válaszadóként leírja ugyan azt, amit az előtte szóló válaszadók közül a legjobbnak tart, és ez a rákontrázás nem szimpatikus."

Akkor lehet engem is le szoktál pirosozni - sokszor nem olvasom el a válaszokat, csak a kérdést és úgy válaszolok a kérdezőnek. Ha kevés válasz van még akkor átfutom őket, de ha több oldal akkor biztosan nem.

És olyan is hogy először válaszolok és aztán pontozok, azaz csak válaszolás után olvasok hozzászólásokat.

2022. máj. 26. 15:08
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

60%, azért lehetne jobb is :D

Pláne, hogy a névtelen profilom 90%

Pedig az is én vagyok.

De amennyi emberrel vesztem már össze itt az oldalon, az lenne a fura, ha nem lenne olyan aki már a nevem láttán nyomja a piros X-et.

2022. máj. 26. 15:10
 23/28 Shaddark ***** válasza:
78%

Mondjuk engem nem zavar, pirosat soha senkinek nem adok elvből, a sajátom meg olyan amilyen.

Akivel esetleg úgy vagyok hogy névről tudom hogy teljesen ellentétes elveim vannak, annak nem adok zöldet. Nálam ez a piros :)

Sőt, azt gondolom, ha valakinek túl magas vagy túl alacsony akkor:

Vagy nem őszinte itt, amivel nem segít senkinek sem ha azt mondja amit hallani szeretne, vagy ide jár trollkodni.

És hát, vannak akiknek szükségük van arra hogy pirosat adhassanak másoknak - mert ilyenkor végre érzik magukat valakinek. És én nagyon örülök, hogy okozhattam pár boldog pillanatot még az ilyen emberkéknek is ;)

2022. máj. 26. 15:14
 24/28 anonim ***** válasza:

21 Shaddark, 5) vagyok, nem, nem te vagy az :D

Jó pont, hogy nem olvassa el a srác az előtte lévő válaszokat, én is gondoltam erre, de egyszer nem láttam még első vagy második válaszadóként korrekt választ adni, és olyan vicces, hogy 4-5-6. válaszadóként egy összegzést ad az előző válaszokról hozzáadott információ nélkül.

2022. máj. 26. 15:49
 25/28 Shaddark ***** válasza:
100%
Hát, ha nem szokott az elsők között lenni soha semmikor, az valóban gyanús...
2022. máj. 26. 15:53
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Belőlem inkább az szokta "kihozni az állatot", amikor azt tapasztalom, hogy a válaszolás szándékának a legkisebb szikrája nélkül csak azért küld be valaki egy irományt, hogy beleköthessen mádba, kiforgathassa a szavát, okoskodjon vagy azt fejtse ki, hogy mivel (nem) ért egyet! A kérdésre válaszolni ugyanakkor képtelen az illető!

A másik "kedvencem", amikor kérdéssel "válaszol" valaki egy kérdésre - még akkor is, amikor elegendő információ áll rendelkezésre a kérdésben, kifejtésben arra, hogy azt meg lehessen válaszolni!

Vannak olyan emberek is az ide irkálók között, akiket a rosszhiszemű stílusukról, szókincsükről akkor is megismernék, ha nem lenne kint a felhasználó nevük, - tehát nem mérvadó számomra, hogy van-e nick név vagy sem, sokkal inkább az, hogy valaki szándékosan viselkedik úgy, mint egy gyökér!

2022. máj. 26. 20:29
 27/28 anonim ***** válasza:
86%

Bevallom előfordult párszor. 12+ éve vagyok az oldalon, de a trollokat, vicceskedőket, provokálókat nem bírom, szóval van, hogy kapásból megy a piros, mert tudom, hogy az illetőnek egy értelmes kérdése/válasza sincs.

Egyébként halkan megsúgom, hogy ne nagyon hangoztassatok bizonyos dolgokat, mert 1 felhasználónak csak 1 profilja lehet, a 2 profil már szabályzatba ütköző, illetve tilos kiírni más felhasználónevét, még akkor is, ha nyilvánosra van állítva.

2022. máj. 26. 21:23
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Ilyent még nem csináltam, nem is tervezek. Ezzel ellenben nekem már mondták, hogy reflexből pontoznak le, még akkor is, ha amúgy egyetértenek a mondandómmal, csak pusztán zavarja őket az 5 pipám.
2022. jún. 13. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!