Előfordul hogy a gyakorikerdesek.hu-n megláttok egy felhasználót egy kérdés alatt és azonnal lepontozzátok anélkül hogy elolvasnátok amit írt? Mivel váltotta ezt ki belőletek?
"de azt vettem észre, hogy csomószor belekotnyeleskedik kérdésekbe, és úgy jön a lepattanó zöld pipákra, hogy 4. 5. válaszadóként leírja ugyan azt, amit az előtte szóló válaszadók közül a legjobbnak tart, és ez a rákontrázás nem szimpatikus."
Akkor lehet engem is le szoktál pirosozni - sokszor nem olvasom el a válaszokat, csak a kérdést és úgy válaszolok a kérdezőnek. Ha kevés válasz van még akkor átfutom őket, de ha több oldal akkor biztosan nem.
És olyan is hogy először válaszolok és aztán pontozok, azaz csak válaszolás után olvasok hozzászólásokat.
60%, azért lehetne jobb is :D
Pláne, hogy a névtelen profilom 90%
Pedig az is én vagyok.
De amennyi emberrel vesztem már össze itt az oldalon, az lenne a fura, ha nem lenne olyan aki már a nevem láttán nyomja a piros X-et.
Mondjuk engem nem zavar, pirosat soha senkinek nem adok elvből, a sajátom meg olyan amilyen.
Akivel esetleg úgy vagyok hogy névről tudom hogy teljesen ellentétes elveim vannak, annak nem adok zöldet. Nálam ez a piros :)
Sőt, azt gondolom, ha valakinek túl magas vagy túl alacsony akkor:
Vagy nem őszinte itt, amivel nem segít senkinek sem ha azt mondja amit hallani szeretne, vagy ide jár trollkodni.
És hát, vannak akiknek szükségük van arra hogy pirosat adhassanak másoknak - mert ilyenkor végre érzik magukat valakinek. És én nagyon örülök, hogy okozhattam pár boldog pillanatot még az ilyen emberkéknek is ;)
21 Shaddark, 5) vagyok, nem, nem te vagy az :D
Jó pont, hogy nem olvassa el a srác az előtte lévő válaszokat, én is gondoltam erre, de egyszer nem láttam még első vagy második válaszadóként korrekt választ adni, és olyan vicces, hogy 4-5-6. válaszadóként egy összegzést ad az előző válaszokról hozzáadott információ nélkül.
Belőlem inkább az szokta "kihozni az állatot", amikor azt tapasztalom, hogy a válaszolás szándékának a legkisebb szikrája nélkül csak azért küld be valaki egy irományt, hogy beleköthessen mádba, kiforgathassa a szavát, okoskodjon vagy azt fejtse ki, hogy mivel (nem) ért egyet! A kérdésre válaszolni ugyanakkor képtelen az illető!
A másik "kedvencem", amikor kérdéssel "válaszol" valaki egy kérdésre - még akkor is, amikor elegendő információ áll rendelkezésre a kérdésben, kifejtésben arra, hogy azt meg lehessen válaszolni!
Vannak olyan emberek is az ide irkálók között, akiket a rosszhiszemű stílusukról, szókincsükről akkor is megismernék, ha nem lenne kint a felhasználó nevük, - tehát nem mérvadó számomra, hogy van-e nick név vagy sem, sokkal inkább az, hogy valaki szándékosan viselkedik úgy, mint egy gyökér!
Bevallom előfordult párszor. 12+ éve vagyok az oldalon, de a trollokat, vicceskedőket, provokálókat nem bírom, szóval van, hogy kapásból megy a piros, mert tudom, hogy az illetőnek egy értelmes kérdése/válasza sincs.
Egyébként halkan megsúgom, hogy ne nagyon hangoztassatok bizonyos dolgokat, mert 1 felhasználónak csak 1 profilja lehet, a 2 profil már szabályzatba ütköző, illetve tilos kiírni más felhasználónevét, még akkor is, ha nyilvánosra van állítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!