Miért nézik ki azokat, akik nem rajongók?
Mostanában gyakran tapasztalom azt,, hogy kinézik azokat, akik nem rajonganak egy népszerű dologért, például egy könyvért vagy filmért.
Pl. Hülye, aki nem szereti a Harry Pottert.
Vagy egy másik eset, hogy egy személy az interneten udvarias stílusban kifejtette, hogy miért nem szereti A szent Johanna gimit, és a kommentelők lesz**ozták, és virtuálisan ,,ordibáltak" vele, hogy mégis hogy merészel ilyet írni.
Akinek nem inge, ne vegye magára!
Jó, nyilván nem, de érted hogy értem, furcsállja az ember, hogy valami, ami annyira jó, hogyhogy nem szereti más. Persze ez természetes, nem vagyunk egyformák, nem kell ezért senkit bántani.
1-es válaszoló voltam.
Ilyen viselkedést eddig, szerencsére, csak tizenéveseknél láttam, nagyon kevesen voltak 20 körüliek, ez mégis elég gyermekded hozzáállás, és nagyon nem fogják fel a szavak súlyát.
Azt megértem, hogyha valaki nagyon elvakultan szeret valakit/rajong érte, akkor furcsállja, ha más nincs hasonló véleményen. Csak azért ezt meg lehete máshogy is fogalmazni, nem pedig rögtön betámadni, mert "mi az, hogy nem szereti??".
Teljesen oké ha valaki nem szeret valamit, az viszont idegesítő tud lenni ha az ilyen ember feltétlenül ki akarja írni magából hogy ő bizony nem szereti az adott művet egy olyan kérdés alatt, ami nyilvánvalóan a rajongóknak szól.
Jobb esetben az ember továbbgörget ha azt látja hogy a neki nem tetsző könyvről/filmről megy a diskurzus, es nem kapcsolóddik be a beszélgetésbe csak azzal, hogy "hát én ezt ezért és ezért nem szeretem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!