Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nézik ki azokat, akik...

Miért nézik ki azokat, akik nem rajongók?

Figyelt kérdés

Mostanában gyakran tapasztalom azt,, hogy kinézik azokat, akik nem rajonganak egy népszerű dologért, például egy könyvért vagy filmért.

Pl. Hülye, aki nem szereti a Harry Pottert.

Vagy egy másik eset, hogy egy személy az interneten udvarias stílusban kifejtette, hogy miért nem szereti A szent Johanna gimit, és a kommentelők lesz**ozták, és virtuálisan ,,ordibáltak" vele, hogy mégis hogy merészel ilyet írni.

Akinek nem inge, ne vegye magára!

2022. máj. 26. 08:11
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Egyes emberek úgy gondolják, hogy vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet nem szeretni. Én is mindig kiakadok, ha valaki nem szereti a Queen-t :DD
2022. máj. 26. 08:18
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Jó, nyilván nem, de érted hogy értem, furcsállja az ember, hogy valami, ami annyira jó, hogyhogy nem szereti más. Persze ez természetes, nem vagyunk egyformák, nem kell ezért senkit bántani.

1-es válaszoló voltam.

2022. máj. 26. 08:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. imádom a Harry Pottert, mégsem hülyéztem le senkit soha, aki nem szereti...
2022. máj. 26. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen viselkedést eddig, szerencsére, csak tizenéveseknél láttam, nagyon kevesen voltak 20 körüliek, ez mégis elég gyermekded hozzáállás, és nagyon nem fogják fel a szavak súlyát.

Azt megértem, hogyha valaki nagyon elvakultan szeret valakit/rajong érte, akkor furcsállja, ha más nincs hasonló véleményen. Csak azért ezt meg lehete máshogy is fogalmazni, nem pedig rögtön betámadni, mert "mi az, hogy nem szereti??".

2022. máj. 26. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy ez inkább "önvédelmi" viselkedés, mivel sokan, akik nem szeretnek valamit szintén a rajongókat szólják le meg állítják be mindenféle elvakult bolondnak. Engem személy szerint sokkal többet b#sztattak már amiatt, hogy szerettem valamit (még ha nem is voltam "rajongó"), mint amiatt, ha nem. Ha szerettem egy színészt, akkor egyből "szerelmes" voltam belé, ha szerettem egy zenei stílust, akkor az igénytelen, fülsértő sz#r volt, bezzeg a komolyzene/opera/Majka/akármi.
2022. máj. 26. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:
59%

Teljesen oké ha valaki nem szeret valamit, az viszont idegesítő tud lenni ha az ilyen ember feltétlenül ki akarja írni magából hogy ő bizony nem szereti az adott művet egy olyan kérdés alatt, ami nyilvánvalóan a rajongóknak szól.

Jobb esetben az ember továbbgörget ha azt látja hogy a neki nem tetsző könyvről/filmről megy a diskurzus, es nem kapcsolóddik be a beszélgetésbe csak azzal, hogy "hát én ezt ezért és ezért nem szeretem"

2022. máj. 26. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Utálom ezt és még egyetemen is ilyen emberekkel vagyok körülvéve, pedig elviekben felnőtt emberek.
2022. máj. 26. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!