Miért szereti a 13 éves hugom, ennyire a gyerekeket?
Mert nem vagyunk egyformák.
Ami képet pedig a tizenéves lányokról lefestettél, az rémesen kisrakított, előítéletes, és felszínes.
Szia!
Én úgy gondolom, hogy ez egy példaértékű dolog. Az ő személyisége ilyen, örülj neki!
Mert nem egyformák az emberek. (Tán ENFJ - [link] - ESFJ - [link] - személyiségtípus? Az eléggé elterjedt a lányok körében.)
Pláne hogy Ő nő, biológiailag arra van kondicionálva, hogy az utódokat gondozza - ezért választanak a lányok inkább szociális jellegű munkákat: pedagógus, orvos, ápoló, szociális munkás, pincér, stb... - és ezt - az egyébként hibás - "posztmodern" "haladó" divat szerencsére nem tudta kiverni a fejéből - szerencsére.
Figyelni kell erre a továbbiakban és - ha tartja ezt az irányt - a továbbtanuláskor ilyen jellegű pálya felé orientálni.
talán mert a begyepesedett, felszínes, előítéletes világlátásodnak hála fel se tűnik, hogy teljesen normális, hogy egy idősebb unokatestvér odáig van a fiatalabbakért. meg az is teljesen normális, ha le se szrja őket.
én személy szerint 13-14 évesen imádtam az uncsikat bébiszittelni, és azóta is, de ez mondjuk nem zárja ki azt sem, hogy elmegyek bulizni vagy pasizni(sőt, még alkoholt is fogyasztok kb 16 éves korom óta, jajajjajjj). mondjuk megszöknöm sose kellett, mert hála az égnek anyám nem ilyen begyepesedett, előítéletes pcsa mint ti, tehát nem kell hazudnom.
Milyen környéken laksz, te kérdező?
:-)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!