Ha 13 éves vagyok a media markt-ban meg tudok venni egy 16-18+-os játékot?
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 22:28
1/9 anonim válasza:
A képességed biztos megvan hozzá. Hogy az eladó odaadja-e, az rajta múlik.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, mert a sparba se vehetnék pálinkát mert nem az eladón múlik. :D
2015. máj. 8. 22:33
3/9 Tengor válasza:
A kiskorúak alkohol fogyasztását szigorúbban veszik, mint a játékok korhatár besorolását.
4/9 anonim válasza:
A szüleidet megkérheted, hogy vegyék meg. Gondolom, a 20 ezret rá is tőlük kaptad, nemde? Vagy csak gondolj bele, hogy feltétlen kell-e a birkákat követni, és GTA-val játszani...
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem adják ki neked,bár attól is függ hány évesnek nézel ki.Kérj meg valakit hogy vegye meg a játékot neked.Persze ne vadidegent nehogy átverjen téged és hazavigye :D
6/9 anonim válasza:
Rendeld netről a saját nevedre.
A futár kihozza, te meg árveszed.
Problem solved...
9/9 anonim válasza:
Szerintem csak azért akarja megvenni azt a codot, mert máshogy nem tud online multizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!