Melyik büntetést választanád?
Ha elkövetél egy hibát és választhatnál melyik büntetést választanád?
- Jelentős összegű pénzbüntetés (még épp ki tudnád fizetni, de nem maradna spórolt pénzed)
- Testi fenyítés (olyan jellegű, ami nagyon fáj, de nem hagy maradandó sérülést max 1 héten belül minden nyom eltűnik)
Inkább a könnyű testi. Még ha azt mondtad volna hogy pl kihúzni egy fogat, akkor elgondolkodok, de talán még akkor is a foghúzás.
1 héten belül gyógyuló... Ó, hát nincs is miről beszélni :D
#1, Ez nyilván egy gondolatbeli kérdés, hogy ki hogyan áll hozzá. Van akit nem érdekel, ha ő megsérül, de a telefonja/ruhája maradjon meg, mást nem érdekel az érték, csak neki ne legyen baja.
#2, Gondoltam rá, de nem volt ennyi opcióra hely így szűkíteni kellett a kört.
#3, Szerintem a maradandó azért sok embernél egy választóvonal. Szerettem volna a fájdalomra kihegyezni a dolgot, ha lehet még a verés megalázott helyzetét is kivenném a képletből (pl. gép hajtja végre, mivel ez csak elméletben létezik bármit kitalálhatunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!