Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. nektek miért jön be...

Lányok. nektek miért jön be jobban egy rossz fiú?

Figyelt kérdés
volt egy barátnőm. 3 évig jártunk.. aztán jött egy rossz fiu ( jogosítvány nincsen és úgy vezetett, driftelgetett lányokat használt ki stb stb) és a lány 3 év után e fiú miatt dobott.. ez 4 éve történt.. és azóta is együtt vannak sőt.. megkérte a lány kezét...

2022. máj. 24. 02:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem a gondolata egy rossz fiúnak nagyon tetszett még anno kistini koromban. Viszont én inkább a lovagias úriembereket szeretem, akik romantikus alkatúak. Legyen udvarias, tudja mit szeretne, éreztesse velem, hogy imád és mindig legyen gyengéd. Nekem ebben nyilvánul meg a férfiasság. Na meg, ha kell védjen meg, álljon ki magáért és legyen magabiztos. :)

Vaószínűleg azért szeretik őket sokan, mert nincs annyi dráma és veszekedés, nem fullasztják meg egymást a kapcsolatban és kaphatóak minden belevaló programra/dologra. De mindenkinek más az ideálja, van, aki meg a vadabb lányoakt szereti, azoknak meg a visszahúzódó "jó lányok" nem valók.

21/N

2022. jún. 15. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!