Lányok. nektek miért jön be jobban egy rossz fiú?
Van önbizalma az ilyen srácoknak. Határozottak. Tudják, mit akarnak. Többnyire elszántak is. Nem papucsok. => Férfiasabbak.
A másik, hogy az ember úgy alapból úgy van összerakva, hogy az elérhetetlen/nehezebben megszerezhető az jobban kell..
Amolyan kihívás, hogy "na majd én megszerzem", "na majd mellettem megváltozik", "velem rendes lesz" => "különlegesség" érzését adja.
Viszont szerintem megbízhatatlanabbak az ilyen srácok. Sokszor oltári féltékenyek is, eszük nem sok van, de nagy arcuk az igen.
Van az a fajta is, aki jóképű/jótestű, gazdag, vagy csak gazdag, és ez ad önbizalmat neki.
Mindenesetre egyik sem hűséges. Szerintem.
De nem kell aggódni, ha elhagyott téged egy ilyenért, akkor nem is volt hozzád való. Legyenek boldogok együtt.
Nekem az ilyen fiúk pl mindig csak kalandra kellettek. Sosem tudnék normális párkapcsolatban lenni velük, mert nekem teljesen más értékrendem van. Majd biztosan te is megismersz egy egy rendes lányt :)
Nem a rosszfiúk vonzanak jobban, hanem a magukat introvertált jófiúnak gondolók taszítanak.
Teljesen lelomboz, ha egy férfi nem férfias. Nincs kiállása, más férfiak társaságában kisegér, határozottságot igénylő feladatban félős, bizonytalan, a nő mögé bújik. Más férfiak átlépnek rajta, hülyére veszik, ugráltatják.
Társaságba lóval kell elvontatni, ott pedig alig szólal meg, nem vesz részt a társalgásban, stresszel. Nincsenek barátai, felületesek az emberi kapcsolatai. Nincs semmi ambíciója, megelégszik azzal, hogy sodorja az élet.
Mert a helyi inceleknek mindenki rosszfiú, akit a nők helyettük választanak.
Pedig csak férfiak, nem hisztis ℗icsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!