Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők többsége nem szereti a...

A nők többsége nem szereti a sört?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy bárokban, szórakozóhelyeken a nők többnyire bort, fröccsöt vagy koktélt szoktak fogyasztani és a férfiak azok, akik inkább sört isznak. Lehet kulturálisan is így alakult ki, hogy a sör alacsonyabb preztízsű ital és egy nagy korsó nem talál a nőkhöz, de az is lehet, hogy egyszerűen csak az édesebb italokat preferálják. Mondjuk én csak a magyar viszonyokat ismerem, lehet Németországban az Oktoberfesten a nők is bátran fogyasztják.

2022. máj. 23. 20:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%
sorosbérenc
2022. máj. 23. 21:43
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem szr íze van és büdös, én ezért nem iszok
2022. máj. 23. 21:48
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

Nőként tényleg nem szeretem, nem találok benne semmi élvezetet. Az íze is rossz, régebben meg, amikor még szerettem becsiccsentgetni, rühelltem sört rendelni, mert abból meg kell inni egy litert mire elkezded érezni a hatását, míg felesből elég kevés is, hogy jol érezd magad.

Viszont amit mindigis ironikusnak tartottam, az az hogy a sör a szerzetesrendek miatt vált elterjedté.

Ők főzték elsősorban maguknak, mert a komló ERŐS vágy/tesztoszteron csökkentő, ők meg ugye cölibátusban éltek, szóval elkelt nekik egy kis anti afrodiziákum.

Aztán később elkezdték olcsón eladni a környékbeli kocsmáknak egy kis extra bevételért, és az alacsony ára miatt hamar ez lett a legelterjedtebb ital.

Manapság meg sörözni a férfiasság netovábbja😅

2022. máj. 23. 22:11
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Kívülállóként mondom, mint aki életében meg se kóstolta, hogy bármilyen jó is az íze, ha egyáltalán az, sajnos társul hozzá egy olyan viselkedési képzet (céltalan hugyosjózsik fene nagy örömei), aminek egy finomabb női lélek nem biztos, hogy annyira részese kíván lenni.
2022. máj. 23. 23:39
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Kezdő házisörfőzőként úgy tudom, hogy a nők nagy hányada kevésbé szereti a kesernyés ízvilágot. Vannak édesebb sörök, és kevésbé keserű receptek is vannak szép számmal. Minőségben is széles a paletta, nyilván a nagyon szép és kellemes, gyümölcsös-virágos ízek 20 alatti IBU-val csúsznának a nőknek is. Meg egyébként nekem is. :) Kóstoljatok NEIPA dolgokat relatíve jó drágán, azonnal meg is lesz, miről van szó.
2022. máj. 24. 08:30
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Attól nem lehet gyorsan beleülni mindenki ölébe.

Vodka-energiaital-redbull-bomba kombó mindig jobb.

2022. jún. 19. 02:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, és inkább sört iszom, főleg alet.
2022. júl. 12. 20:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Az alkoholmentes, gyümis söröket nagyon szeretem.
2022. júl. 14. 19:36
 19/19 anonim ***** válasza:

"férfi vagyok de ha valami nem ízlik nem iszom meg"

Ilyen egy igazi férfi. :) Nem a "nyomás" miatt dönt a sör (vagy más) mellett.

2022. júl. 14. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!