Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy férfi sterilizáltatja magát?

Figyelt kérdés

Szerintem undorító és be kellene tiltani.

Megbánhatja később az illető, rengeteg vallás tiltja, egy ilyen férfi pedig nem is számít igazán férfinak. Gyakorlatilag kasztrált, csak ott van a farka, meg a heréje.

Védekezni luxus????

Most hallottam, hogy létezik ilyen.

2022. máj. 22. 20:09
1 2 3 4
 11/31 meszike91 ***** válasza:
68%
Idősebb korban amikor az ember már biztosan nem akar gyereket, akkor szerintem rendben van. Amúgy úgy tudom helyre állítható, ha mégis kell gyerek.
2022. máj. 22. 21:06
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Miert itelnel meg barmit is, amirol alig tudsz valamit, leven par oraja ertesultel arrol, h ez egyaltalan letezik...

Vagy egy iszonyat sotet ember vagy, vagy csak egy gyerek, akinek meg ide sem lehetett volna beregelnie.

2022. máj. 22. 21:07
 13/31 A kérdező kommentje:

Édes XD...

Hova fajul a világ?

Régen ez az elmebetegek büntetése volt!

Az ókori Rómában nagy megszégyenítésre számíthatott egy kasztrált férfi. Anno Törökországban azokat a rabszolgákat kasztrálták, akik a háremeket őrizték!

Undorító.

Rengeteg fogamzásgátló van. Spirál, óvszer stb. A spirál például az egyik legmodernebb, nincsenek negatív hatásai a hormonrendszerre és mindig használ, hisz bent van a nőben. Ha valaki gyermeket szeretne, ki lehet szedetni.

Azt se tudom, hogy sírjak vagy röhögjek, hogy egyesek szerint a legjobb megoldás hűtőből előrántani spermát...

2022. máj. 22. 21:08
 14/31 A kérdező kommentje:

#11.

Már amelyik. Van, ami végleges.

2022. máj. 22. 21:08
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Spiral mellett is teherbe lehet esni, akkor pedig mar muvi megszakitas van, esetleges szovodmenyekkel...

Fogalmad sincs mirol beszelsz😂

Olvasgass meg egy kicsit utana, izlelgesd a temat...

Vagy csak maradj csendben, ne kiabald ki, milyen buta vagy.

2022. máj. 22. 21:17
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Csak szólok, hogy elég sokan esnek teherbe spirál mellett.

És az férfi amúgy szerinted, aki más emberek nemi szervein végrehajtott beavatkozások miatt hisztizik? 😂

2022. máj. 22. 21:18
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Elohim szerint a házasság célja a gyermek. Szinte kötelesség a gyermekvállalás, csak nyomós okkal lehet elhalasztani (pl. cölibátus).

Még jó hogy ilyesmi nincs manapság...

2022. máj. 22. 21:26
 18/31 A kérdező kommentje:

#31.

Az ógörög tudósok között voltak görög papok is.

2022. máj. 22. 21:28
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessek, itt egy kis edukacios anyag. Lathatod, komoly feltetelekkel vegzik el, ez olyan beavatkozas, ahol 2x feleves atgondolasra van lehetoseg.

Persze, vallasi fanatizmusra nem gyogyir a tudomany, sot...

A tobbieknek pedig uzenem, h ne engedjetek, h felidegesitsen benneteket. Biztosan vmi kis csacska kamasz, aki mindent tud a vilagrol es tevedhetetlen velemenye van mindenrol. Csak rohogjetek inkabb csorikan.

2022. máj. 22. 21:30
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Ja és sok volt a meleg is közöttük vagy nem?A görögök és rómaiak kemény orgiákat nyomattak ám te történelem tudós

:))))))))))))))

2022. máj. 22. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!