Nem értem ezt az esztelen szitkozódást a nőkre, hogy k...va, ri..nc? Miért kell ? A férfiakra is van valamilyen egyen szitok szó ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 21. 21:12
11/14 anonim válasza:
Amúgy hogy függ össze a kettő?
Most attól, hogy a férfiakat szidod, a nők kevésbé lesznek szidva? :D
12/14 A kérdező kommentje:
Én szoktam senkire semmilyen szitokszót mondani, mert a ki hülye, meg van a maga baja. Én arra gondolok, mikor egy férfi dühös egy nőre, legyen az a felesége vagy a barátnője és ha veszekednek, ezeket a szavakat használják a férfiak.Miért ? Ha a nőket a nemük miatt szidják, senki ne felejtse el, hogy nekik van Nagyija , Édesanyja. Én még egy férfira sem mondtam, hogy f.., meg mást sem ! Ha valakivel bajom van, elmondom neki a frankót, szitkozódás nélkül. Úgy érzem, hogy többet is érek el vele ! Sokkal idegesítőbb úgy látom, ha valaki halkan és higgadtan káromkodás nélkül világít rá arra, hogy a másik éppen rosszat tett ! Pont volt egy esetem egy 30 éves barátságom ment tönkre. Én lány vagyok, Ő fiú ! De egyszer sem mondtam neki semmi ilyet, csak elmondtam a frankót, igaz ideges voltam, de nem mondtam rá semmit. Ebből is megértette, hogy a barátságnak vége. Sajnos nagyot hazudott és becsapott, de már tudja, hogy itt vége a barátságnak !
2022. máj. 22. 09:30
13/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat ! Nem szoktam !
2022. máj. 22. 09:33
14/14 anonim válasza:
Lehet az edesanyja nem kva, a baratnoje meg igen 😂
A mai noket ne tedd egy kalapba a regiekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!