Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretitek a készpénzt?

Szeretitek a készpénzt?

Figyelt kérdés

Legutóbb volt egy kérdésem hogy veszek egy pénzszámlálót arra az esetre ha kocsit veszek vagy adok el. Többen azt írták hogy nem fogadnák el, utalást kérnének.

Utána kollégám is eladta a kocsiját 3M kp adtak volna cashbe de utalást szeretett volna. Nem értettem.

Én imádom a kp-t most is itt van 2 kiló az asztalon, gyönyörű látvány.

Ha ingatlant is vennék biztos hogy kp vinném az x10M-et sporttáskában és pakolnám ki az asztalra.

Vagy ez nem szokás manapság? Kp-ban szeretsz nagy tétel fizetni vagy nem?

2022. máj. 20. 23:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem inkább azoknak ártottak meg a bűnügyi filmek, akik nevetve mászkálnak millió zsetonnal tömött bőröndökkel, mert azt hiszik, az mennyire kemény. Eszetlenek...aztán majd 1x valaki leüti őket az utcán és fuccs a pénzecskének, nem baj, az ilyet nem kell sajnálni. ^_^
2022. máj. 21. 04:24
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Kifejezetten nem szeretem,veszti az értékèt meg rongyosodik is meg piszkos is.Jobban szeretem online
2022. máj. 21. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
Nem szeretem, a fzetésem egy részét is készpénzben kapom, de egyből felrakom a kártyámra. Azt is utálom, hogy a fogorvosomnál és a körmösömnél nem tudok kártyával fizetni. Félek, hogy elhagyom vagy ellopják, becsípődik valahova és szétszakad, koszos, ki tudja, kik fogdosták előtte...
2022. máj. 21. 17:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Nyilván a pénzt szeretem, de a készpénzt nem igazán, állandóan bénázok, pl ha el kell pakolni sok terméket a pénztárban és közben aprót, papírpénzt elrakni. Volt már, hogy véletlenül kiborítottam az összes aprómat a kapkodás miatt. A kártya sokkal kényelmesebb nekem.
2022. máj. 21. 21:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Just for fun, egyik ismerősöm elég gyakran vásárolgat használt autókat. Múltkor kiesett 1 millió forint kp az autója oldalsó kis "tokjából". Hát nem lett meg, mire észbe kapott. Ennyit a kp-ról. Bár én vegyesen használom, de amúgy 100K+ tételekhez nem kp-znék.
2022. máj. 22. 11:02
 16/17 anonim ***** válasza:
66%

"aztán majd 1x valaki leüti őket az utcán"

Melyik utcán?

Mindenhol van egy rakás kamera, ha már a cellainformáció kevés lenne... Még aznap megleszel, vacsorázni már a sitten fogsz!

2022. máj. 22. 12:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Összegtől függetlenül erőszakos készpénz eltulajdonítás = rablás.

Rendőrök szeretik, rá is mennek tank módjára az ilyenekre!

2022. máj. 22. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!