Legutóbb volt egy kérdésem hogy veszek egy pénzszámlálót arra az esetre ha kocsit veszek vagy adok el. Többen azt írták hogy nem fogadnák el, utalást kérnének.
Utána kollégám is eladta a kocsiját 3M kp adtak volna cashbe de utalást szeretett volna. Nem értettem.
Én imádom a kp-t most is itt van 2 kiló az asztalon, gyönyörű látvány.
Ha ingatlant is vennék biztos hogy kp vinném az x10M-et sporttáskában és pakolnám ki az asztalra.
Vagy ez nem szokás manapság? Kp-ban szeretsz nagy tétel fizetni vagy nem?
Szerintem inkább azoknak ártottak meg a bűnügyi filmek, akik nevetve mászkálnak millió zsetonnal tömött bőröndökkel, mert azt hiszik, az mennyire kemény. Eszetlenek...aztán majd 1x valaki leüti őket az utcán és fuccs a pénzecskének, nem baj, az ilyet nem kell sajnálni. ^_^
2022. máj. 21. 04:24
12/17 anonim válasza:
Kifejezetten nem szeretem,veszti az értékèt meg rongyosodik is meg piszkos is.Jobban szeretem online
2022. máj. 21. 11:17
13/17 anonim válasza:
Nem szeretem, a fzetésem egy részét is készpénzben kapom, de egyből felrakom a kártyámra. Azt is utálom, hogy a fogorvosomnál és a körmösömnél nem tudok kártyával fizetni. Félek, hogy elhagyom vagy ellopják, becsípődik valahova és szétszakad, koszos, ki tudja, kik fogdosták előtte...
2022. máj. 21. 17:32
14/17 anonim válasza:
Nyilván a pénzt szeretem, de a készpénzt nem igazán, állandóan bénázok, pl ha el kell pakolni sok terméket a pénztárban és közben aprót, papírpénzt elrakni. Volt már, hogy véletlenül kiborítottam az összes aprómat a kapkodás miatt. A kártya sokkal kényelmesebb nekem.
2022. máj. 21. 21:32
15/17 anonim válasza:
Just for fun, egyik ismerősöm elég gyakran vásárolgat használt autókat. Múltkor kiesett 1 millió forint kp az autója oldalsó kis "tokjából". Hát nem lett meg, mire észbe kapott. Ennyit a kp-ról. Bár én vegyesen használom, de amúgy 100K+ tételekhez nem kp-znék.
2022. máj. 22. 11:02
16/17 anonim válasza:
"aztán majd 1x valaki leüti őket az utcán"
Melyik utcán?
Mindenhol van egy rakás kamera, ha már a cellainformáció kevés lenne... Még aznap megleszel, vacsorázni már a sitten fogsz!
2022. máj. 22. 12:17
17/17 anonim válasza:
Összegtől függetlenül erőszakos készpénz eltulajdonítás = rablás.
Rendőrök szeretik, rá is mennek tank módjára az ilyenekre!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!