Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kezeljem ezt hideg fejjel?

Hogyan kezeljem ezt hideg fejjel?

Figyelt kérdés

Idén, 26 évesen felvételiztem a jogra, viszont mindenki megpróbált lebeszélni róla, az egyik ismerősöm pedig burkoltan szóvá tette, most már harmadjára, hogy neki már nem lenne kedve jogot tanulni, meg hogy ő már örül, hogy dolgozhat.

Tudom, hogy nem kellene felidegesíteni magam, de akkor is rosszul esik, hogy bolondnak néznek, amiért megvalósítom az álmaimat.

Miért ilyenek egyesek? Miért éreztetik azt a másikkal, hogy valamit rosszul csinál?

2022. máj. 20. 15:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig inkabb irigy ez a srac. O nem hiszi, h eltudna vegezni a jogot, ezert beszel igy, probalja lekicsinyelni az erdemeidet. Elerte a celjat, h rosszup erezd magad😊

A te feladatod, h meglasd ezt, es inkabb sajnald ot!

Mert irigyed o, s az valahol mindig elismeres.

2022. máj. 20. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

Jól van, azért legyünk már reálisak. 9es jól írta.

Tehát ne ugasson bele, ez igaz, mert nem kérdezte senki a véleményét. Ugyanakkor neked meg nem lesz felnőtt életed, értelmezhető mennyiségű pénzed, munkatapasztalatod.

Lehet választani, ő választott, te is választottál, nincs itt semmi látnivaló.

2022. máj. 20. 21:34
 13/14 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy nem lesz felnőtt életem? A 32 évesek nem felnőttek? Én még nem láttam szegény jogászt, egyébként meg van annyi anyagi keretem, hogy belevágják.
2022. máj. 20. 23:12
 14/14 anonim ***** válasza:

13# Nem is értem mit hezitálsz itt vagy "hadakozol" némelyik beszólogatóval.

Nem mindegy neked, hogy egy arc nélküli, noname személy mit gondol rólad, vagy milyen véleménye van rólad?

Vágj bele, ne vacakolj!

"Ejh, döntsd a tőkét, ne siránkozz," 🙂

2022. máj. 20. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!