Mi az az incel?
Figyelt kérdés
Mármint utánanéztem meg minden, de mi értelme van ennek az egésznek? És miért használja ezt mindenki?2022. máj. 19. 22:52
11/14 anonim válasza:
7-es szerintem nem lett több, csak egyre többen válallják fel.
12/14 anonim válasza:
"Mármint utánanéztem meg minden,"
dehogy néztél utána. ha utánanéztél volna akkor nem született volna meg ez a kérdés.
13/14 anonim válasza:
7-es, én azt gondolom, az történt, hogy jelenleg a progresszív, azaz NEM szexista oldal teljes egészében kidobta a nemek közötti külömbségekkel való foglalkozást az ablakon. Egyenesen szexizmusnak gondolják egyáltalán az ötletét, hogy bárki is foglalkozna ezzel. Külömbségekkel? "De hát m8ndenki ember!!!"
Vannak férfiak és fiúk, akik érzik a szexualitás asszimetriáját, ezt vagy megtagadják magukban, vagy oda mennek, ahol ez el van ismerve, akárhogy is, de el van ismerve, ami jelenleg az incel ideológia és kb ennyi.
14/14 anonim válasza:
Az incel az egy életképtelen abortuszkaparék, akinek még ennyi se jön össze és mást hibáztat miatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!