Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyenkor nyáron hiányoznak a...

Ilyenkor nyáron hiányoznak a drogok...nem lehetne valami más megoldás?

Figyelt kérdés

Látom azt hogy nagyon szép az idő...egyből rám jön egy olyan érzés hogy be kell tépnem valami szép helyen, flashelgetni, legtöbbször ezt hétvége felé meg is szoktam csinálni, de utána tök szar mert nem érzem annyira jól magam, tehát drog függő vagyok valamilyen szinten. Beszélgetni/csajozni kitűnően tudok betépve amúgy meg full érzéketlen vagyok.

Na és ebből elegem van már...miért nem tudom élvezni az életet cuccok nélkül? Ez így ne mehet tovább. Az zavar a legjobban hogy ha picit is jobb kedvem lenne alapból bármit megtudnék szerezni amire szükségem van, de cucc nélkül életképtelen vagyok, folyton szar kedvem van. Ha betépek szépnek-szexinek érzem magam meg ilyesmi, és alapból nem, nagyon idegesítő már az egész. Szerintetek van egyáltalán olyan dolog ami segíthetne ebben az esetben? 29f

2022. máj. 17. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Itt veled van baj, nem a tiszta élettel. 😄
2022. máj. 18. 07:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Én meg azt látom, hogy nagy átlagban az enyhén vagy közepesen drogozók jobb szociális életet élnek mint a tiszták.

A nagyon durván a szer alá tartozók élnek csak rosszul, akik képesek hetekig is egymagukban otthon révülni.

Kezdjük azzal, hogy kb a belépő szint ma már a húszonévesek közt egy buliban hogy mindenki bevesz valamit. És lehet itt játszani az álszentet, de ez ugyanolyan mint mikor hetedik osztályban a menők osztálykiránduláson ittak. Ha nem veszel benne részt akkor kinéznek a fenébe és te leszel anyu pici fia.

2022. máj. 18. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!