Melyik a kedvenc évszakod?
Én imádom a nyarat. Szeretem mikor reggel korán van már világos, este pedig sokáig, szeretem a meleget, a lenge/kevés öltözetet, a nyári gyümölcsöket, a szabadtéri strandokat, a jégkrémet, a nyaralást, a napozást, a zöld természetet.
Augusztusban pedig van a szülinapom. ☺️
Azért van ennyi szúnyog mert nem kezdik el időben írtani.Tavaly is szörnyű volt pár hétig mert szó szerint megtámadtak a kertben még fényes nappal is ha hiszitek ha nem.Jött át egy ismerősünk és ő is ki volt akadva hogy mi a franc ez?Már van pár csípésem is úgyhogy indul a szezon:D
Szétvakarom magam és rohadtul ki is sebesedik sokszor.Nem is volna annyira gáz a meleg ha írtanák a szúnyogok esetleg rendesen és nem ezen spórolnának mert ez egy szenvedés így főleg mert engem imádnak és hiába van szúnyogháló akkor is valahogy megtalálnak:D
Meg éjszaka is az a meleg nem olyan jó.Aki bírja örüljön neki.
31 éves vagyok. Nekem semmi bajom a hőséggel. Most persze ugyan kiszámíthatatlanabb az időjárás, mint gyerekkoromban, de az ember azért van, hogy alkalmazkodjon, főleg ha tudatosan szétbssza a természetet.
"sőt rettegek tőle, amúgy is hiperérzékeny vagyok a hőségre"
Ez mit jelent?
A szúnyogok ellen pedig lehet védekezni..pl. szúnyogháló, lehet kapni ilyen kerti fáklyákat, és lehetne beletölteni szúnyogriasztós folyadékot, vagy ott vannak a szúnyogriasztós spirálok is..Off..stb.
Hát nem tudom, mi évek óta inkább nem is tervezünk már balatoni nyaralást mert egyszerűen nincs elég meleg fixen az országban.
Tavaly júniusban volt 1-2 hét hőség, utána nagy nulla. A nyaralásunkon (augusztus elején) speciel 10 fokban vacogtunk pulcsiban-kabátban. Szóval én marhára nem érzékelem hogy olyan lenne mint szudánban....
2 hónapig volt csak jóidő, ami megfelelt a nyárnak. Az augusztus nagyon hideg volt, nem is volt strandidő szinte.
40 fok pedig nem volt, ne túlozz!
Magyarország, észak-dunántúl.
Igen, ezt írtam is hogy júniusban volt egy rövid kánikula.
Megnéztem, az omsz oldalán van visszatekintő, ott is azt írják tavaly augusztusra hogy a hónap nagyrészében sokéves átlag alatt volt a hőmérséklet. A legtöbb ismerősöm pulcsis-dzsekis nyaralós fotójat osztogatott meg, szóval nem csak az van hogy én fáztam a 40 fokban. :D
Amúgy fölösleges lepontozgatnod mindenkit aki nem tél-fétises, attól még nem marad el a nyár. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!