Aki megvilágosodott az tisztában van vele, hogy meg van világosodva?
#2 A felvilágosodás és a megvilágosodás nem ugyanaz. :D
Van kismegvilágosodások, ezt arra mondják, ha valami (általában életvitellel kapcsolatos) dologra rájön az ember, és van a nagy, a buddha-állapot. Nyilván mindkettőnél tisztában van az ember, hogy ez történik, de olyan is van, hogy csak azt HISZI, hogy megvilágosodott, aztán közben lópikulát.
Nagyon sok egoista szeret ilyesmivel hivalkodni, de egy megvilágosodott személy pont hogy nem rabja már az egojának.
Igen.
Ez egy különleges élmény, nem lehet nem észrevenni vagy félre érteni.
Van részleges, ami általános a mai világban és amire te gondolhatsz az állandó ami nagyon ritka ma már.
Mert a világ hatással van ránk és ha valaki el is éri, a mai rohanó körülmények között jó esetben hetekig, de inkább napokig tart csak.
A külső hatások kizökkentenek, megzavarnak.
Aki mondjuk Tibetben él egy kolostorban az nyilván képes úgy maradni állandóra.
"Annyit tudok hogy vannak robot emberek"
:O
Bár James Cameron is egyetért veled, én sem ellenkezem.
A T-X modellből nem tudsz szerezni esetleg?
2-es vagyok.
Te jó ég, nem olyan 'robot emberek' 😂😂
Hogy lehet ezt félre érteni? "Robot ember" alatt azt értem hogy az élete abból áll hogy hétfőtől péntekig munka, szombat vasárnap buli/pihenés és ennyi. Eszébe sem jut abba belegondolni hogy miért van mindez, honnan jöttünk, hogyan lett az univerzum, csak robotol és ugyan azt csinálja nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!