Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a saját otthonomba...

Szerintetek a saját otthonomban el kene rejtenem a gyermeki dolgaimat játékaimat amíg kihívom a Klima szerelőt, vagy inkább fel kene vállalnom hogy igen is ilyen vagyok ez az én háló szobám és letojni mit gondol? Egy little srác

Figyelt kérdés
A little annyit jelent hogy age player ami nem szexuális játék nem fetish legalább is nálam de úgy van berendezve a háló mint egy 4-7 éves gyereké es van egy csomó játékom is amivel játszom is. Ez a regressio nekem egy megnyugtató safe space. Magyarul infantilis vagyok parafilia nélkül.
2022. máj. 13. 22:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem little boy, hanem little srác!!!444NÉGY!! :D
2022. máj. 14. 13:52
 22/30 A kérdező kommentje:

"Viszont ha 5,5, akkor már nem kell pelus 😄"

Persze hogy nem, max estére XD

Amúgy mit számít mennyi vagyok ? Húszas éveim végén valahol :D

2022. máj. 14. 15:23
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
22# Hogy van-e esély hogy hamarosan kinövöd...
2022. máj. 14. 15:35
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is azt mondanám ha igaz lenne az egész, hogy inkább pszichiáter kéne, de letojom, nem ez volt a kérdés.

Amúgy is troll. Neki csak pszichológus kell.

2022. máj. 14. 15:39
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll! És nem kell semmiféle pszichiáter mivel nekem nem okoz az életemben semmi problemat. Sot, az okozna ha nem tenném akkor lennék igazán depis
2022. máj. 14. 16:26
 26/30 anonim ***** válasza:
:D
2022. máj. 14. 16:34
 27/30 anonim ***** válasza:
Pszichiáter lehet, hogy nem kell neked, mert a személyiségzavarhoz tényleg inkább pszichológus kell. De sokan azzal a lehetőséggel se élnek (te se fogsz).
2022. máj. 14. 23:27
 28/30 A kérdező kommentje:
mondj egy okot miért kéne élnem vele?
2022. máj. 14. 23:36
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

De gyerekek, miért kanyarodtok el ennyire?

A kérdező azt akarta tudni, hogy a szakik megjegyzéseket tesznek-e arra, ha egy felnőtt szobája úgy van berendezve mint egy gyereké és inkább rakja el a játékait vagy nyugodtan hagyhatja elől, mert nem törődnek vele.

Ebben mi a trollkodás?

Ha esetleg nem is áll fenn ez a gond, akkor is lehet hogy van valaki aki meg pont gyűjti a játékokat és ugyanígy nem tudja, hogy a szakik elől elrejtse őket vagy ne.

Illetve az miért lényeges, hogy ő hány éves, ő agyilag milyen ember hogy babázik, ő miért fogalmazz két nyelven? Nem az a Gyakori funkjciója, hogy mindenkit oltsunk be mindenért, hanem a kérdésre kell válaszolni.

2022. máj. 14. 23:48
 30/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm! :)
2022. máj. 15. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!