Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a saját otthonomba...

Szerintetek a saját otthonomban el kene rejtenem a gyermeki dolgaimat játékaimat amíg kihívom a Klima szerelőt, vagy inkább fel kene vállalnom hogy igen is ilyen vagyok ez az én háló szobám és letojni mit gondol? Egy little srác

Figyelt kérdés
A little annyit jelent hogy age player ami nem szexuális játék nem fetish legalább is nálam de úgy van berendezve a háló mint egy 4-7 éves gyereké es van egy csomó játékom is amivel játszom is. Ez a regressio nekem egy megnyugtató safe space. Magyarul infantilis vagyok parafilia nélkül.
2022. máj. 13. 22:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező beszéli a magyart töredékesen, angol szavakkal keverve. Google fordító segít magyarul megfogalmazni.
2022. máj. 14. 01:47
 12/30 anonim ***** válasza:
94%

Én se értem ezt az új divatot, hogy angol szavakat kevernek a magyar beszédbe feleslegesen, amikor van annak elterjedt magyar megfelelője is. A feleslegesen használt idegen szavak szintén ez a kategória, de ez most az angol szavakkal meghatványozódott általánosan is.

Régen azok a romák beszélték a magyar és a roma nyelvet keverve, akik egyiket se beszélték rendesen, és ahogy jött. De ez, amit te csinálsz kérdező, nincs mentség... Négy év letöltendőt érdemelsz a magyar nyelv meggyalázásáért!

2022. máj. 14. 02:02
 13/30 anonim ***** válasza:
96%
Nyugodtan maradjon minden a helyén, hátha rákérdez, hogy mi micsoda, és majd ilyen kevert szólammal elmagyarázhatod neki is a littleageplayerfetishregressiosafespace-s dolgokat.
2022. máj. 14. 07:47
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Sztem leszarja a klimas. Valszeg azt fogja hinni h gyerek is lakik ott
2022. máj. 14. 09:43
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy milyen párkapcsolatra vágy, ha vágysz. Milf?
2022. máj. 14. 11:08
 16/30 A kérdező kommentje:
Aszexuális vagyok, csak barátokra vagyom. Na meg jó lenne egy care taker ;D
2022. máj. 14. 11:39
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
És hány éves vagy most pici fiú?
2022. máj. 14. 11:43
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Várd meg, amíg befejezi a hisztit, mert ő nem pici fiú, hanem "little srác". :D

Egyébként van egy olyan megérzésem, hogy csak troll a srác.

2022. máj. 14. 11:50
 19/30 A kérdező kommentje:

És hány éves vagy most pici fiú?

ma 11:43

Privát üzenet

Hasznos ez a válasz?

5 és fel? ;)

Egyébként van egy olyan megérzésem, hogy csak troll a srác.

Hát most tevedsz! De ilyenek ezek a megerzesek. Néha true néha false :D ( már csak azért is hunglish-ul)

2022. máj. 14. 13:16
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

A valóságban hány éves vagy little boy?

Mikor születtél?

Viszont ha 5,5, akkor már nem kell pelus 😄

2022. máj. 14. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!