Szerintetek a saját otthonomban el kene rejtenem a gyermeki dolgaimat játékaimat amíg kihívom a Klima szerelőt, vagy inkább fel kene vállalnom hogy igen is ilyen vagyok ez az én háló szobám és letojni mit gondol? Egy little srác
Én se értem ezt az új divatot, hogy angol szavakat kevernek a magyar beszédbe feleslegesen, amikor van annak elterjedt magyar megfelelője is. A feleslegesen használt idegen szavak szintén ez a kategória, de ez most az angol szavakkal meghatványozódott általánosan is.
Régen azok a romák beszélték a magyar és a roma nyelvet keverve, akik egyiket se beszélték rendesen, és ahogy jött. De ez, amit te csinálsz kérdező, nincs mentség... Négy év letöltendőt érdemelsz a magyar nyelv meggyalázásáért!
Várd meg, amíg befejezi a hisztit, mert ő nem pici fiú, hanem "little srác". :D
Egyébként van egy olyan megérzésem, hogy csak troll a srác.
És hány éves vagy most pici fiú?
ma 11:43
Privát üzenet
Hasznos ez a válasz?
5 és fel? ;)
Egyébként van egy olyan megérzésem, hogy csak troll a srác.
Hát most tevedsz! De ilyenek ezek a megerzesek. Néha true néha false :D ( már csak azért is hunglish-ul)
A valóságban hány éves vagy little boy?
Mikor születtél?
Viszont ha 5,5, akkor már nem kell pelus 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!