Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért menő az, ha valaki nem...

Miért menő az, ha valaki nem ír ékezeteket?

Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ki mondta, hogy menő? Külföldi, nem magyar billentyűzetről hallottál már?
2022. máj. 10. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Menő az, ha valaki nem ír ékezeteket?
2022. máj. 10. 19:24
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem meno, csak kenyelmesebb;)
2022. máj. 10. 19:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem menő, csak lustaság. Egy időben én sem írtam, úgy gondoltam hogy túl rövid ahhoz az élet hogy hosszan nyomjam a gombokat, arra várva hogy megjelenjenek az ékezetek :D

Azóta rávettem magam hogy használjam, de most is idegesít hogy így nem tudok olyan gyorsan írni.

2022. máj. 10. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Dehogy menő, sőt, elég idegesítő tud lenni.

De! Amikor telefonról írok, akkor sokszor gyorsan gépelek ("tollal", ami a telefonhoz van), és bár azt hiszem, elég hosszan lenyomtam a billentyűt ahhoz, hogy ékezettel írjon, de utólag látom, hogy mégsem, illetve nem mindig írja úgy. Sajnos ugyanígy előfordul az is, hogy a Space-t nem nyomom meg rendesen, és egybeíródnak szavak.

Ezeket, ha van időm és kedvem, visszamegyek javítani. De az is előfordul, hogy közben még vonaton zötykölődök, vagy épp már tenném el a telefont... ilyenkor hagyom.

Tehát mondhatni, bizonyos szintű igénytelenség, igen, de talán "bocsánatos bűn", mert telefonról nem egy öröm gépelni - legalábbis nekem.

Klaviatúrával ez sosem fordul elő, 99%-ban azzal írok, mert az vakon és nagyon gyorsan megy, a telefonnal ellenben borzasztó sutának érzem magam, és egy idő után idegesít is.

2022. máj. 10. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak telóról írok így és csak akkor, ha sietek/türelmetlen vagyok. PC-n még több energiám menne el erre a "menőzésre", mint az, ahogy most, rendesen írok.

Engem egyébként nem idegesít egyáltalán, csak ugye akik mindig így írnak általában nem írnak helyesen, nem úgy használják az írásjeleket, ahogy az kéne, szóval a 2 elegye már nem szívderítő látvány.

2022. máj. 10. 19:51
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
A telefonomon vannak ekezetek, apa, de nem magyar. Kulfoldon elek, regebbi telefonomon volt, ezen tenyleg nincsen. Mikor vettem, sok mas szempont volt a fejemben.
2022. máj. 10. 20:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem meno, sot eleg zavaro.🤷‍♂️

Fú, de fura így írni....most próbáltam először.

2022. máj. 10. 21:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsabb.
2022. máj. 10. 21:55
 10/12 anonim ***** válasza:
meno
2022. máj. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!