Most miért az a menő a tiniknél hogy nem írnak helyesen?
Egyrészt nem menő, másrészt 10 évvel ezelőtt, mikor én voltam tini, ne tudd meg, milyen szövegeket toltunk a wok, cya, helokahh meg hasonló hányingerek segítségével.
Gondolom megint te vagy az a 25-30 éves kis pöcs, aki felnőttebbnek hiszi magát, csak azért, mert 2000 előtt született. Lol
Náluk a félig angol, félig magyar mondatok a menők.
Helyesen írni meg az öregebbek se tudnak
Kérdező, te se tudtál egy mondatot leírni teljesen helyesen, mert a tiniknél után vesszőt kell tenni.
(31 éves vagyok, mielőtt nekem is ugyanazt leírnád, amit a 3. válaszodban tettél.)
Azért mert menő idiótának lenni, menő ostobának , iskolázatlannak lenni, menő ha minél ostobább vagy lehetőleg 70 IQ alatt. A 185 ezer követős életképtelen instapicsa meg megtalálta a közönségét.
Ha belegondoltok ez baromi szomorú. A saját anyanyelveteken nem tudtok, és nem is akartok helyesen írni. Nem fogtok tudni megfogalmazni egy hivatalos levelet, nem tudjátok leírni mit akartok makogni. Az insta nem fog elintézni semmit, nem lesz munkátok, nem lesz majd anyuci meg apuci aki alátok tolja a kaját meg a lóvét. Lehet majd qurválkodni mint Noémi, meg a többi liba. Lehet boomerezni, meg "vénfaszozni" de az, hogy nem tudtok leírni egy összetett mondatot , több mint szomorú. Legalább büszkék ne legyetek rá hogy ennyire ostobák vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!