Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most miért az a menő a tinikné...

Most miért az a menő a tiniknél hogy nem írnak helyesen?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 19. 02:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%

Egyrészt nem menő, másrészt 10 évvel ezelőtt, mikor én voltam tini, ne tudd meg, milyen szövegeket toltunk a wok, cya, helokahh meg hasonló hányingerek segítségével.

Gondolom megint te vagy az a 25-30 éves kis pöcs, aki felnőttebbnek hiszi magát, csak azért, mert 2000 előtt született. Lol

2022. ápr. 19. 03:30
 2/21 A kérdező kommentje:
Úgy látszik magatokra ismertetek.
2022. ápr. 19. 04:21
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Vajon Noémi Vágvölgyinek miért van 185 ezer követője az instagramon , aki népszerűsíti azt hogy béna helyesírással ír direkt mert menő, és vicces.
2022. ápr. 19. 04:45
 4/21 anonim ***** válasza:
49%

Náluk a félig angol, félig magyar mondatok a menők.

Helyesen írni meg az öregebbek se tudnak

2022. ápr. 19. 06:26
 5/21 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, te se tudtál egy mondatot leírni teljesen helyesen, mert a tiniknél után vesszőt kell tenni.

(31 éves vagyok, mielőtt nekem is ugyanazt leírnád, amit a 3. válaszodban tettél.)

2022. ápr. 19. 06:40
 6/21 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó mondja jól. Állandóan angolul irkálnak, mert az a menő.
2022. ápr. 19. 06:44
 7/21 anonim ***** válasza:
76%

Azért mert menő idiótának lenni, menő ostobának , iskolázatlannak lenni, menő ha minél ostobább vagy lehetőleg 70 IQ alatt. A 185 ezer követős életképtelen instapicsa meg megtalálta a közönségét.

Ha belegondoltok ez baromi szomorú. A saját anyanyelveteken nem tudtok, és nem is akartok helyesen írni. Nem fogtok tudni megfogalmazni egy hivatalos levelet, nem tudjátok leírni mit akartok makogni. Az insta nem fog elintézni semmit, nem lesz munkátok, nem lesz majd anyuci meg apuci aki alátok tolja a kaját meg a lóvét. Lehet majd qurválkodni mint Noémi, meg a többi liba. Lehet boomerezni, meg "vénfaszozni" de az, hogy nem tudtok leírni egy összetett mondatot , több mint szomorú. Legalább büszkék ne legyetek rá hogy ennyire ostobák vagytok.

2022. ápr. 19. 07:30
 8/21 anonim ***** válasza:
61%
Nem menő olyan értelemben, hogy direkt csinálják, hanem szimplán leszarják. Nekik holmi tanár egyébként se mondja már a suliban, mit hogy csináljanak!
2022. ápr. 19. 07:34
 9/21 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, te a két mondatod egyikét sem írtad hibátlanul, úgyhogy nem értem a felháborodásodat.
2022. ápr. 19. 07:35
 10/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem menő, csak már érettségin sem buktatnak ezért. De nemcsak a tinik nem írnak helyesen, hanem a cégvezetők sem. Néha a hajam égnek áll, amikor olvasom a levelüket.
2022. ápr. 19. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!