Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most miért az a menő a tinikné...

Most miért az a menő a tiniknél hogy nem írnak helyesen?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 19. 02:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Olyannal még nem találkoztam, aki menőségből csinálta volna, de ahogy látom ilyen is van.

A környezetemben azt látom, hogy egyszerűen buták az emberek (nem a tinik, a felnőttek!), mert lássuk be, minden, ami a gyermek/tini, a szülő neveli bele.

2022. ápr. 19. 07:55
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem menőségből fakad. Sokkal inkább tidatlanságból. Gondolj csak bele, ha ez a maximum, amit ki tud hozni magából, akkor mi legyen? Próbálja rejtegetni, és rettegjen, hogy mikor derül ki. Vagy másik lehetőség, hogy verje nagydobra, incselkedjen vele, tegye a nyomorát vonzóvá.

Nyilván a második. Nem értek egyet ezzel, de érthető számomra, logikus döntés.

2022. ápr. 19. 08:44
 13/21 A kérdező kommentje:

Úgy értem hogy ilyen röviditésekkel írnak, meg ékezet nélkül

Pl.

Vlki. Kutya v macska. Meg az az azariah is, biztos vagyok benne hogy menőségből csinálja!

[link]

Nézétek a posztok leírásait, és a kommenteket.

[link]

2022. ápr. 19. 12:09
 14/21 anonim ***** válasza:
92%

Szleng 😆 ez nem helyesírási hiba!

Nem menőségből, megszokásból írják így, na meg rövidítés, miért ne lehetne használni?

18 vagyok, nem szoktam rövidíteni így, de ez teljesen normális, nem csak a tinik használják, a 20-as korosztály is bőven. Minek kell ezt felfújni?

2022. ápr. 19. 15:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Nagyon sok szabadidőd van, hogy azt nézegeted, kinek milyen kommentjei vannak. Találj valami elfoglaltságot magadnak inkább
2022. ápr. 19. 15:08
 16/21 A kérdező kommentje:
De idegesít!
2022. ápr. 19. 19:02
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne nézd és nem fog. Ennél nagyobb a problémád az életben ne legyen. Komolyan írtam, hogy találj valami elfoglaltságot, mert ilyeneket nézel, kinek milyen kommentjei vannak. Szerintem az életben vannak sokkal fontosabb dolgok annál, minthogy vadidegen emberek mit kommentelnek - főleg hogyan.
2022. ápr. 20. 15:56
 18/21 Litül Dáböl Kálör válasza:
92%
Én is egy tinédzser vagyok. Igazából csak viccelődünk ezzel az egésszel, nem gondoljuk komolyan. Akikkel ilyen helytelenül írogatunk, azokról tudjuk, hogy úgyis tudnak helyesen írni, és nem gondolják komolyan. Legalábbis a körülöttem lévő emberekkel ez van. Viszont azért van néhány ismerősöm, akik tényleg alig tudnak helyesen írni, ami elég idegesítő tud lenni, mindig én javítom ki őket, aztán pedig fel vannak háborodva, hogy én vagyok a bunkó, pedig én csak segíteni akarok. Személy szerint én úgy gondolom, hogy jó nyelvtanos vagyok, tudok helyesen írni, persze ebben nem lehetek teljesen biztos, én is hibázok, hiszen még elég fiatal vagyok. Kedves hetes válaszoló! Szeretnélek megkérni hogy ne általánosíts...és arról fogalmam sincs, hogy honnan gondolja, hogy attól hogy valaki nem tud helyesen írni, nem lesz munkája. Aztán azt sem értem, hogy abból hogy valaki tinédzser, honnan következik, hogy el van kényeztetve, és mindent anyuci és apuci intéz el. Részben megértem amiket mond, de azért ez túlzás, nem mindenki ilyen.
2022. ápr. 20. 18:44
 19/21 Litül Dáböl Kálör válasza:
Jaj, elkezdtem tegeződni aztán magázódva folytattam....hoppá, sorry
2022. ápr. 20. 18:46
 20/21 A kérdező kommentje:
Jah, és az is idegesít hogy angol szavakat használnak.
2022. ápr. 20. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!