Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen egy vegánnal családot...

Milyen egy vegánnal családot alapítani?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok, nem-vegánként összekötötni az életet egy vegánnal?

2022. máj. 10. 12:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán jelent gondod. Párom vegán, de rám nem erőltet semmit. Nagyon jól főz, nagyon finom ételeket készít, a vegán ételei is nagyon finomak. Többségében vegánaok az itthoni kajál (pl.: növényi tej), hogy ne kelljen duplán vásárolni. De ettől függetlenül nekem nem tilos húst vagy tojást enni, étterembe mindig az eszek, de itthon is sokszor. De persze azon sem panaszkodom, amikor vegán kaját kell ennem, képes vagyok kompromisszumra. Nekünk kb sosem volt ezen vita, nem is értem mit kéne ezen vitatkozni, egyszerűen, csak mindketten elfogadjuk a másik szokásait és nem csesztetjük ezzel a másikat. Sosem volt ebből gondunk. Nekem kb mindig van a hűtőbe hús, ha más nem, valami mirelit, de többségében karaj vagy ilyesmi. Akármikor ki tudom venni és sütni magamnak egy szeletet ha húst ennék. De amúgy butaság azt gondolni hogy a vegán kaja csak "nyúltáp" meg saláta. Barátnőm tényleg nagyon finom sütiket és ételeket készít, amik finomak, ízesek és laktatnak is, nem vegán családtagok is odavannak főztjéért.
2022. máj. 29. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#11 vagyok. Nálunk a gyereknevelésre az a megoldás, hogy eszik húst és vegán kajákat is kiskorába, hogy mindneféle kajával megimerkedjen aztán majd később eldönti mit szeretne, melyik értékrend áll hozzá közel
2022. máj. 29. 21:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Korrekt megoldás.
2022. máj. 29. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!