Hölgyek, ti női szemmel nézve jó pasinak tartottátok Berki Krisztiánt? Szerettetek volna hozzásimulni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 15:01
11/21 anonim válasza:
Melyiket? 2 van.
Valószínűleg a celebrol van szó, de nem szerintem borzasztoan nézett ki
14/21 A kérdező kommentje:
A celebre gondoltam, azért is a múlt idő. A tornászhoz még most is lehet simulni elvileg :)
2022. máj. 9. 20:16
16/21 anonim válasza:
Érdekes, hogy a többség nemet írt még is jobbnál jobb női voltak Berki Krisztiánnak.
Akik nemet írtak nyugodtan megmutathatnák a pasijukat vagy az exüket :)
17/21 anonim válasza:
A pénz sok mindent befolyásol😄 de azért Hodi Pamela messze van a jó nőtől, plusz mindenkinek más ki a helyes, relatív. Bár Berki tényleg se kívül se belül nem volt szép szoval nem értem, de nem is az én dolgom.
Utolsó valaszolonak
18/21 anonim válasza:
"A pénz sok mindent befolyásol😄" A modell, színész celeb exeinek volt pénze, felesleges erre fogni mindent.
19/21 A kérdező kommentje:
"Akik nemet írtak nyugodtan megmutathatnák a pasijukat vagy az exüket :)"
Szerintem bármelyikük nyugodtan megmutathatja :D
Pénzért meg akárki kap nőt.
2022. máj. 10. 23:00
20/21 anonim válasza:
Nem perdöntő nekem a kinézet, de Berki egy bűnöző, szóval lebeszélném magam róla, ha vonzódnék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!