A "Ha majd minden részlet tökéletes, akkor elkezdem" típusú emberek maximalisták?
Figyelt kérdés
Aki mielőtt belekezdene valamibe, minden ahhoz kapcsolódó tárgyi részletet ki maximalizál:
pl. edzőterembe akar menni, de mielőtt egyáltalán a terem közelébe menne, megvásárolja a lehető legtökéletesebb ruházatot, táplálékkiegészítőket.
Kirándulni menne, de még nem is ment de már minden legprofibb túlélőfelszerelés, túrázós cuccot megvesz, büszkén nézegeti otthon a virtinben.
El akar menni futni, még egy lépést nem tett de megveszi a lehető legdrágább, legprofibb futócipőt.
Bármibe kezdene, igazán nem is kezdi el, mintha az ahhoz kapcsolódó termékek vásárlása sokkal jobban lekötné.
Ez a maximalizmus?
2022. máj. 7. 22:42
2/9 A kérdező kommentje:
# 1
most komolyan?
2022. máj. 7. 22:49
3/9 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, de ez hülyeség
4/9 anonim válasza:
De, kenyszerbetegseg. Beteges megfelelesi vagy, hozza a kompromisszumkeszseg hianya.
5/9 anonim válasza:
Nem, ez egyszerű butaság. Nem tudja, hogy működnek ezek a dolgok.
6/9 anonim válasza:
😁
Én most akarok elkezdeni kondizni. Már vettem kesztyűt, homlokpántot, cipőt, fehérjét, vitamint, de bérletem még nincs a terembe.
7/9 anonim válasza:
Nem, ez lustaság. Egyrészt halasztgatja a dolgokat,másrészt általában van egy olyan tudatalatti hamis tévképzete, hogy a sok szær megvásárlásával ő már mindent meglett az ügy érdekében.
8/9 anonim válasza:
Ha végül elkezdi, amikor megvan minden feltétel, akkor nagyon körültekintő, megfontolt stb. Ha végül nem kezdi el, akkor csak pótcselekvés a vásárlás
9/9 anonim válasza:
Valahogy nekem is a halogatás az első, ami bevillan erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!