Mennyire lehet hiteles ez a személyiségteszt, ha mindig más jön ki?
Nyilván már eleve van egy ilyen alternatív horoszkóp szaga a dolognak, csak 12 helyett itt 16 lehetőség van.
Valami igazság persze lehet benne, de szerintem ezek nem személyiségtípusokat, hanem inkább hangulati állapotokat tükröznek.
Nekem mondjuk stabilan 4 féle szokott kijönni.
INFJ,INFP,INTJ,INTP
Ha olcsó részigazságok amikre nem lehet alapozni akkor NYILVÁN le lehet vonni néhány következtetést.
Ja nem...
Gondoltál arra, hogy ha más válaszokat adsz, akkor más eredményt fog kihozni?
Ha ugyanarra a kérdésre mindig máshogy válaszolsz, akkor nem a teszt a rossz, csak te nem ismered jól magad.
Ha mélyebben érdekel a tipológia, vagy kifejezetten az mbti, olvass utána rendesen, a 16 personalities betűkre bontja az egészet, egyébként sok köze nincs az összetettebb elméletekhez, amolyan lebutított verzió.
Ha feltétlenül tesztet szeretnél kitölteni, mistype investigatort ajánlom.
Én meg ezt csatolnám ide, olvasd el bevezetőként kognitív funkciókkal ismerkedéshez, és az alap teória megértéséhez nekem anno hasznos volt: [link]
Ha felmerülne benned bármilyen kérdés a témával kapcsolatban, nyugodtan írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!