Családot, gyereket van aki nem akar mert nem érdekli ez a "téma"?
Figyelt kérdés
Szóval ezer más érdekes dologgal elfoglalja magát, boldog és kerek az élete?2022. máj. 5. 11:58
2/13 anonim válasza:
Van ilyen is. Millió oka van, hogy kinek miért nincs. Nem mindenkinek a mindene a családalapítás, van, aki egyszerűen nem ilyen alkat.
5/13 anonim válasza:
Nekem van családom, én és a férjem alkotjuk. A családnak nem feltétele a gyerek. Gyereket sosem akartam. Egész, kerek és boldog csak gyerek nélkül lehet az élet. A gyerek mindent csak tönkretesz, én nem kérek belőle, köszi.
6/13 anonim válasza:
Van 6 db unokaöcsém és unokahúgom, ők bőven kielégítik a gyerekneveléssel kapcsolatos igényeim. A saját életstílusomba viszont nem illik a saját gyerek, mert rengeteg lemondással, kompromisszummal, idővel, pénzzel és aggódással jár.
7/13 anonim válasza:
En otven eve nem akarok. De nem arrol van szo, hogy ezer dolog. A csalad nem hobby hijan kell. En irtozom ettol, es a valasztott csaladban hiszek, baratok, ismerosok halozataban. Anyai osztoneim kizarolag nem gyerekek irant vannak.
Nem az ezer dolog a lenyeg. Egyreszt ki akarok halni, masreszt szabad akarok lenni. Szabad.
8/13 anonim válasza:
Persze. Én pl. ilyen vagyok. Szeretem az életemet olyannak amilyen, semmi igényt nem érzek egy gyerekre.
9/13 anonim válasza:
Van családom. Vannak szüleim, egy öcsém, egy sógornőm (akit szintén testvéremnek tekintek), egy nagypapám és a férjem. Van 1 unokaöcsém és egy unokahúgom.
Gyerekünk nincs, soha nem is akartunk. De ettől még egy család vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!