Amikor posztoltok valamit a Facebookon, megszoktátok nézni ki likeol?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 15:31
4/9 anonim válasza:
nem mindig olvasok végig többszáz kedvelést, de néha ránézek, főleg ha ismerős is van közte (de azt úgyis mindig előreveszi). elég idő a kommenteket megválaszolni.
6/9 anonim válasza:
Facebookon nem posztolok, de instán igen, és szégyen nem szégyen a likeokat is végig szoktam nézni
7/9 anonim válasza:
Persze, de ennek egyik oka, hogy nem túl gyakran és nem blőd dolgokat teszek ki, szóval érdekelni szokott, hogy kit érdekelt az, amit épp posztoltam/megosztottam.
8/9 Á.Zoli válasza:
Persze!
Érdekel, hogy ki reagál és , hogy mit. 👍👌
9/9 anonim válasza:
Nemrég töröltem közel 14 évnyi posztot a Facebookról. Rohadtul elegem lett az egészből és pont azért mert baromira nem érdekel, hogy akit életemben 2x láttam, vagy 10 éve semmit sem tudok róla annak mi a véleménye az én véleményemről. Mondjuk, hogy ki lájlkolt az sosem érdekelt.
Haverokkal összejövünk és ha valakinek jó a sztorija, gondolata, akkor együtt sírunk, együtt nevetünk.
A GYK-ra meg a szociológiai érdeklődésem hoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!