Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan emberről, aki szeret rossz híreket közölni?

Figyelt kérdés
Akár olyan apróságot is, amelyről tudja, hogy másnak bosszúságot, csalódást okoz, aztán élvezettel figyeli a reakciót. Tudom, legjobb nem mutatni semmiféle reakciót, de elsősorban az érdekelne, hogy szerintetek az ilyen embert mi motiválja erre a viselkedésre, miért okoz neki örömet a rossz hírek közlése.

2022. máj. 4. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy ehhez hasonló ismerősöm, élvezte, ha másnak rossz. Fogalmam sincs mit motiválhatja őket, talán annyira egoisták és megkeseredettek egyszerre, hogy attól ők jobban érzik magukat, ha nem nekik rossz, hanem másnak.
2022. máj. 4. 10:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogy gyökér.
2022. máj. 4. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:

NEM olyan ember vagyok, hogy élvezem közölni a rossz hírt, ezt előre leszögezem. Utálok rossz híreket közölni, én vagyok az a személy, aki támogatja a másikat, lelkizet vele, viszont hozzám tartozó, hogy az emberi reakciókat szeretem figyelni. Ettől nem örülök, hogy rossz hírt kell közölnöm, hogy a másik szomorú lesz, de a kapott reakciót érdekesnek találom (hobbim az írás, ezért is figyelek nagyon akarva-akaratlanul, és érdekel a pszichológia, érdekes).

Azt gondolom, aki magában azt élvezi, hogy rossz hírt közölhet, hogy a másiknak rossz lesz (nem csak a reakcióját figyeli, ami a hírrel jár, hanem egyenesen élvezi, hogy a másiknak xar, független attól, hogy ismerős vagy ismeretlen, hogy ártott neki vagy sem), hogy lelki gondjai vannak (anno szakmai suliban volt egy csaj, mosollyal baxott ki a másikkal, megkeserítette az én életemet is), vagy szadista.

2022. máj. 4. 11:05
 4/8 anonim ***** válasza:
lelki értelemben szadista az ilyen ember
2022. máj. 4. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Pszichopata
2022. máj. 4. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Ok meg trollkodni is szeretnek
2022. máj. 4. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, mi a rossz hír. Az elhunyt édesanyától kezdve az elhagyott 200 forintosig elég széles a skála. Valaki írta fentebb, hogy ilyen a kapott reakció tud nagyon érdekes lenni, illetve a "hogyan tovább", ami hosszabb távon akár pozitív változásokat is beindíthat.
2022. máj. 4. 23:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Munkában való privát életben?
2022. máj. 5. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!