Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent az (a gyakorlatban)...

Mit jelent az (a gyakorlatban), hogy "hát van egy stílusa"....?

Figyelt kérdés
(Tapasztalataim szerint nem sok jót, de elfogadok szívesen más véleményeket is.)
2022. máj. 4. 07:04
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
Pl. nem a fast fashion olcsó ruháit veszi fel, amiket minden 2. emberen látsz, hanem máshonnan szerzi be a ruháit, amik egyediek és nem látsz minden emberen.
2022. máj. 4. 07:10
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon gáz stílusa van,vmi szélsőséges,sokak számára kezelhetetlen, elviselhetetlen, de aki ezt mondja,az általában mégis megtalálta az összhangot az illetővel.
2022. máj. 4. 07:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ezt leginkább arra mondják, aki bunkó.
2022. máj. 4. 07:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Harsány, bunkó, tapintatlan emberre mondják. Tudod, van az a típus, aki még imádja is magát ezért.
2022. máj. 4. 07:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
3-4# jól fogalmaz.
2022. máj. 4. 07:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Leginkább negatív felhangú a dolog. Rám is mondták már ezt, de olyan mondta, akit ismerek, mint a tenyeremet és nem 100% rosszból fogalmazott így, hanem tényleg van egy stílusom, amit ha valaki megismer, akkor rájön, hogy egyes megnyilvánulásaim mögött mi is áll adott esetben.
2022. máj. 4. 23:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint a "...szeretünk"

Lekezelő de jófejnek tűnő szöveg amíg fel nem ismered. Amikor valaki ezt mondja nekem akkor világossá válik, hogy ahogyan élem az életem, számára és az őt körülvevő emberek számára elfogadhatatlan (azért is hangoztatja)

Ilyenkor jön az, hogy megszakítod vele a kapcsolatot, vagy limitálod jobb esetben

Aztán persze van az is, hogy elengeded, mivel tudod, hogy nem annyira erős benne ez a megnyilvánulás csak éppen elszólta magát..bár aki ilyeneket mond kellő meggyőződéssel abba nem érdemes sok energiát beleölni érzelmileg

2022. máj. 5. 06:10
 8/10 A kérdező kommentje:
6-os, és mi áll a megnyilvánulásaid mögött? Elmondod? Én is azt gondolom, a "van egy stílusa" nem egy pozitív dolog. Rád is ilyen értelemben használták, ha jól értem. Eközben mögötte...?
2022. máj. 5. 11:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem túlzottan szofisztikálom magam, elsütök egy-egy szexuális jellegű vagy otromba viccet. Vagy ha megkérdeznek valamiről, akkor túl nyersen válaszolok, nem csomagolom illedelmes körmondatokba a mondandóm.
2022. máj. 5. 17:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Rám pl azért is szokták mondani, mert szarkasztikus, kritikus vagyok. Ezt régebben főleg a tanáraim mondták, mikor beadandókat kellett írni, vagy elemezni valamit, véleményt megfogalmazni. Kicsit olyan puzséros, de mégis más. Szóval ilyenért is mondják :)
2022. máj. 20. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!