Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hiányos öltözetben ellenkező...

Hiányos öltözetben ellenkező nemű, közeli ismerős előtt?

Figyelt kérdés
Van olyan ellenkező nemű ismerősöd aki előtt nem vagy szégyenlős (és nem a párod nyilvánvalóan). Nem szexuális cselekményre gondolok, hanem hogy mondjuk átöltöznél-e előtte, medencéznél-e vele (fél)meztelenül vagy ilyesmi.

2022. máj. 1. 16:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Van persze
2022. máj. 2. 14:47
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is van. Szerintem a többségnek van.
2022. máj. 2. 16:18
 13/17 anonim válasza:
87%
Van illetve volt ilyen ... A Párom barátnőm Húga látott már alsó gatyában meg egyszer meztelen is amikor jöttem ki fürdőből otthon Ő meg közbe megérkezett és a párom nem szólt hogy itt van már a húga.... Mondjuk kicsit rájátszottam hogy éppen hajat mostam amikor a kapu telefonon csöngetett és nem hallottam meg...persze hallottam meg tudtam már pont jön be lakásba de annyira adta magát a dolog a meg merem e tenni,..meg hogy veszi ki magát a párom meg tesója előtt ők mind ketten felöltözve én meg meztelen szitu. Jót nevettünk aztán párom meg mondta menjek vegyek fel valamit mert megfázok. Aztán miután hevenyészve magamra öltöttem pár textilt és kérdeztem indulhatunk e a Balatonra...mert oda készültünk, nevetve mondtam ha már mind ketten láttak meztelen akkor mehetnénk kissé messzebb is a Balatonon a nudista strandra akkor csak törölközőt kellene hozniuk és nem koptatnák a fürdőruhát! Persze nem mentek bele..így aztán mentünk a megszokott Balatoni helyünkre ahol nyaranta 3-4 alkalommal 1-1 napra reggel korán indulás este haza a kirándulás menetrendje.... Tehát sajnos így csak Én voltam meztelen de a párom testvérét nem láthattam hasonlóan textilmentes állapotban. Kb ennyi a történetem. Pedig élveztem volna a nudista strandos napot.... Talán majd idén nyáron sikerül rávenni a két hölgyet. Én benne lennék! :-P
2022. máj. 3. 10:22
 14/17 anonim válasza:
93%
Családtag előtt simán + van olyan barát is aki előtt szintén vagyok meztelenül ha úgy van. L
2022. máj. 7. 20:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Van, es ezzel nem csak en vagyok igy.
2022. máj. 8. 18:48
 16/17 anonim válasza:
100%
Igen itthon a párom előtt meztelen vagyok! Ennél hiányosabb öltözet nem igen van! Azaz ez már nem is öltözet, ez a teljes öltözet hiánya! :-D
2023. jún. 23. 09:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Természetesen vannak. 44N
2023. jún. 24. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!