Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan ismerkedjek visszahúzód...

Hogyan ismerkedjek visszahúzódó, félénk lányként? 24/L

Figyelt kérdés
2022. máj. 1. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
23%

Ha kinézel valahogy, a fiúk úgyis jönnek.

Lányokkal meg próbálj te kezdeményezni, de ne görcsösen, hanem lehet úgy is, hogy csatlakozol félmondatokkal a többiekhez, aztán majd alakul.

2022. máj. 1. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Nehéz ügy, kb én is az vagyok, visszahúzódó csak egy pár évvel idősebb vagyok nálad. Nem tudok "hasznos" tanácsot adni. Barátokat szeretnél? Párkapcsolatot?

Viszont az jó ha van egy hobbid, vagy szeretsz sportolni, túrázni, ott biztosan lehet ismerkedni.

2022. máj. 1. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Interneten. Akár itt is, vagy társkereső oldalakon.
2022. máj. 1. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Fogalmam nincs. Az a baj, hogy mivel félénk és visszahúzódó vagyok nehezen teremtek kapcsolatot másokkal vagy legalábbis eleinte távolságtartóbb vagyok, nehezen oldódom fel. Emiatt első blikkre sokan úgy ítélnek meg, hogy unalmas vagyok, nincs bennem semmi érdekes, biztosan nem is vagyok rájuk kíváncsi stb., holott ha már jobban megismernénk egymást akkor kiderülne, hogy ez nem így van. Illetve az is probléma, hogy keveset vagyok emberek között, nincs is hova eljárnom. Egyetemre járok, de azon kívül csak boltba, kávézni stb., legtöbbször egyedül. Nem is olyan helyen élek, ahol sok lehetőség lenne kikapcsolódni, közösségi életet élni stb., illetve az én érdeklődési köröm sem ilyen dolgokhoz kapcsolódik.
2022. máj. 1. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Kikkel ismerkednél szívesen?
2022. máj. 1. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Szia,

Személyesen legyél csinos, mosolygós egy pozitív kisugárzású nő igazán vonzó.

Vagy esetleg neten próbáltad már?

2022. máj. 1. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:
21%

Egyetemen, könyvtárban lazább bárban. Ott előbb-utóbb felfigyelnek rád.

Ahol ne: Tinder.

2022. máj. 1. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!