Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed az önmegtartóz...

Mi a véleményed az önmegtartóztatásról?

Figyelt kérdés
Nem az egészséges mérték megtartására gondolok, hanem amikor valaki olyanról mond le, ami benne van ebben a határban, olyan célból, hogy lelkileg erősödjön. Azt is írjátok le másokról mit gondoltok, akik gyakorolják, kérlek.

2022. ápr. 30. 18:57
A kérdező szavazást indított:
Nincs ilyenre szükségem az életben
Szükségem van rá
29 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Helyesnek és követendőnek tartom.

Úgy gyakorlom, hogy megtartóztatom magam.

2022. ápr. 30. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Olyan az eü.-létem,, hogy sajna erre szükségem van.
2022. ápr. 30. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Persze. Nem ilyen vallásos meg stb okokból és indíttatásból mondom, hanem az nagyon rossz, ha egy ember kontroll nélkül elengedi magát és minden szempontból az. Annak fizikai/szellemi/szociális leépülés a vége és nemcsak az evésre/ivásra/dohányzásra gondolok, hanem ha valaki egy bizonyos cselekvést (legyen ez tényleg bármi) önkontroll nélkül művel, akkor elsorvadnak az egyéb társas kapcsolatai.
2022. ápr. 30. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem akkor van baj vele, ha valaki emiatt felsőbbrendűnek érzi magát.
2022. ápr. 30. 20:15
 5/6 anonim válasza:
62%
Szerintem nincs gond az önmegtartóztatással, az csinálja aki akarja. Több ismerősöm is van aki gyakorolja.
2022. ápr. 30. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele hogy ez mindenkinek a magánügye, amit tiszteletben tartok. Ettől független nyílván meg van a véleményem róla, de nem fogok senki felett pálcát törni.

Az egészséges önmegtartóztatást támogatom, értem ezt főleg élvezeti cikkekre mint alkohol. Akkor is ha valaki csak mértékkel iszik, és akkor is ha teljesen kizárja az életéből személyes okok miatt.

Az egészségtelenebb formáit viszont nem támogatom, értem ezt úgy mint a teljes szexuális megtartóztatást, beleértve nem csak a szeretkezést de az önkielégítést is. Erre mondom azt hogy ez kifejezetten károsító lehet. De mondjuk azt azért hozzátenném hogy ezt laikusként mondom, mint saját véleményt, tehát lehet hogy a kijelentés nem helytálló.

2022. máj. 1. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!