Nekik ezen a napon van tobb beveteluk. Mi is etterembe megyunk akkor
2022. ápr. 28. 11:13
2/14 anonim válasza:
Miért, mi van az ott dolgozókkal? Aki vendéglátásba megy, az pontosan tudja, hogy a pihenőnap és ünnepnapok azok, ahol többen jönnek, hiszen pont ilyenkor nem dolgoznak a vendégeik.
2022. ápr. 28. 11:17
3/14 anonim válasza:
Május egy, március 15, augusztus 20.. na bumm.
Dolgozz hotelben, mikor karácsonykor, szenteste is jönnek a vendégek. Na akkor ő rájuk mit lehet mondani? Mert utóbbi egy kicsit durvább azért.
2022. ápr. 28. 11:23
4/14 B2man válasza:
Kereskedelemben, vendéglátásban és más szolgáltatásban akkor is dolgoznak, amikor a legtöbb ember nem. Gondolom, a szemetedet elviszed a szeméttelepre (vagy a kukásokat nem sajnálod)?
2022. ápr. 28. 11:52
5/14 anonim válasza:
Szerinted akik dolgoznak Május 1.-én jobban örülnének, ha kevesebb bevétellel, egész nap ácsorogva töltenék a napot, ahelyett hogy ha már ott kell lenni, pörögjön, teljen a nap, több pénz legyen?!
2022. ápr. 28. 12:02
6/14 anonim válasza:
#4-esnek igaza van! Nem az hogy nem sajnálom őket, de én is szállodában dolgozom recepción, szóval ott nincs megállás. Egy élmény szilveszter másnapján másnaposan és karácsonykor a 3 ünnepnapból kétszer bent lenni. Minket ki sajnál?🤔😁
2022. ápr. 28. 12:07
7/14 anonim válasza:
igazából aki elmegy a turizmus-vendéglátás-kereskedelem bermuda-háromszögébe, az tudja hogy következetesen akkor fog dolgozni, amikor mindenki más nem. gondolom ha valaki ezzel nem tud együttélni, akkor nem megy oda dolgozni.
2022. ápr. 28. 12:20
8/14 anonim válasza:
Már kisgyerekként egyértelmű volt nekem hogy akik vendéglátásban, turizmusban dolgoznak azoknak akkor is meló van amikor másoknak szabadnap.
Gyanítom azok is tudták ezt, akik ilyen területen dolgoznak.
Nem tudom miért lenne jobb egy pincérnek egész nap ácsorogni és/vagy akár pénzt se kapni aznapra..
2022. ápr. 28. 12:51
9/14 anonim válasza:
Minek kell őket sajnálni amúgy? Full egyértelmű volt világéletemben, hogy ő dolgozik május elsején, aztán lehet, hogy 2.-án és 3.-án van két szabadnapja, amikor mások meg húzzák az igát már. Ő meg fekszik otthon. Nem akkora dolog ez.
Sőt, még jobb is, mert egy átlagos hétköznap tud ügyeket intézni a szabadnapján, másoknak szabadságot kell kivenni, ha el akar menni bankba, kormányhivatalba.
2022. ápr. 28. 12:57
10/14 anonim válasza:
Körülbelül azért, mert a tolvaj sem pihen, akinek van olyan "humorérzéke", hogy május elsején lopjon gépjárművet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!